Sezonul al 19-lea Romania, te iubesc! se incheie cu un nou record de audienta

Sezonul al 19-lea Romania, te iubesc! se incheie cu un nou record de audienta
Data publicarii: 18 Decembrie 2017
Data actualizare: 18 Decembrie 2017
Romania, te iubesc! a incheiat cel de-al 19-lea sezon printr-o serie de reportaje ce au continuat seria de exemple de romani ce pun bazele unui viitor pentru aceasta tara ce are toate sansele sa fie stralucit! Sezonul 19 a fost cel mai urmarit din istoria emisiunii si a strans in medie, la nivelul publicului national, peste 1 milion de telespectatori. 

Duminica trecuta, Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, un nou record de audienta - 9.1 puncte de rating si 27.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 4.8 puncte de rating si 14.2% share.

Pe parcursul intregului sezon emisiunea a obtinut, la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 6.8 puncte de rating si 22.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 4.2 puncte de rating si 13.8% share.

Echipa Romania, te iubesc! isi continua misiunea si pregateste un nou sezon cu reportaje senzationale si subiecte ce merita toata atentia telespectatorilor, semnale de alarma trase in directia poporului si trageri la raspundere la cel mai inalt nivel.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies