Sfarsitul lumii s-a amanat! Prezicatorul a suferit un infarct...">

Sfarsitul lumii s-a amanat! Prezicatorul a suferit un infarct!

Sfarsitul lumii s-a amanat! Prezicatorul a suferit un infarct!
Data: 15 Iunie 2011
Harold Camping, liderul religios care a prezis ca sfarsitul lumii va fi pe 21 mai a suferit un infarct a informat marti, 14 iunie, postul de radio al congregatiei sale - Family Radio.

Camping, care are 89 de ani, a fost internat la sfarsitul saptamanii trecute la un spital din Oakland, California, unde a a primit tratament pentru infactul suferit joi, 10 iunie, a informat ieri, 14 iunie, Craig Hulsebos,  prezentatorul  mai multor programe de la Family Radio.

Prezis pentru 21 mai, sfarsitul lumii a fost amanat pentru 21 octombrie, dupa ce milioane de oameni de pe intreaga planeta au crezut in predictia facuta de Harold Camping. Unii au luat intr-atat de mult in serios predictia batranului predicator, incat i-a determinat sa faca gesture disperate - o mama si-a omorat cei doi copii, altii si-au vandut toate bunurile si si-au facut de cap inainte zilei fatidice, daca ar fi fost sa fie, de 21 mai.

Dup ace s-a facut de ras, si 21 mai a trecut ca oricare alta zi de pe pamant, Camping a amanat sfarsitul lumii pentru 21 octombrie si a spus ca omenirea nu trebuie sa se astepte la un sfarsit in urma unor cutremere sau a altor cataclisme, ci la un fel de “judecata in sens spiritual”.

Predicatorul a mai prezis sfarsitul lumii de cateva ori, incepat cu 1994, si in ciuda faptului ca nu s-a intamplat nimic semnificativ in zilele numite de el, paradoxal, adeptii lui nu si-au pierdut increderea in el.

Multi au numit predictia lui Camping strategie de marketing, Family Radio urmand sa se lanseze in mai multe locuri de pe planeta, inclusiv in Romania; panouri cu sfarsitul lumii pe 21 mai au fost plasate si prin Bucuresti.

Oare mai crede cineva in predictia ca pe 21 octombrie va fi sfarsitul lumii?
 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO