Sfarsitul lumii va fi pe 21 mai 2011! Afla cine crede asta!

Sfarsitul lumii va fi pe 21 mai 2011! Afla cine crede asta!
Data publicarii: 13 Mai 2011
Data actualizare: 13 Mai 2011
Un american singuratic a cheltuit 140.000 de dolari pe anunturi postate prin tot New York-ul, in care avertizeaza pe toata lumea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 mai, cand va avea loc un cutremur ingrozitor care va provoca haos pe intreaga planeta.

Robert Fitzpatrick, care lucreaza in serviciul de transport public din New York, a umplut numeroase vagoane de metrou si autobuze cu anunturi apocaliptice in care comunica intregii omeniri ca ziua judecatii va avea loc sambata, 21 mai, dupa cum informeaza “Daily News”.

Anunturile din vagoanele de metrou l-au costat aproximativ 90.000 de dolari, in timp ce acelea din autobuze au depasit 50.000 de dolari, se precizeaza pe pagina de web a cotidianului, care asigura ca suma reprezinta economiile de-o viata ale barbatului in varsta de 60 de ani.

Cutremur planetar! Cel mai mare din toate timpurile! Ziua judecatii finale: 21 mai”, scrie in anunt.

Fitzpatrick este convins ca in noaptea de vineri, 20 mai, spre sambata, 21 mai, pamantul va fi zguduit de un cutremur care va afecta pe toata lumea.

Newyorkezul a inceput sa creada in aceasta fatídica profetie dupa ce a intalnit grupul de crestini dupa evanghelie Family Radio, al carui pastor, Harold Camping, face predictii folosindu-se de numerologie si asegura ca doar cei care cred in apocalipsa vor fi salvati.

Camping a ajuns la concluzia ca sfarsitul lumii va avea loc pe 21 mai 2011 dupa ce a studiat Biblia si pentru ca se implinesc exact 7.000 de ani de la potopul in urma caruia s-a salvat Noe si cei de pe corabia lui.

“Biblia sfanta adduce probe incredibile ca pe 21 mai 2011 este exact momentul Judecatii”, sustine pastorul pe pagina de web a grupului, care a pus panouri publicitare cu aceasta profetie si in alte orase din Statele Unite, precum si in orase din Canada.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies