Sfaturi pentru ca prima intalnire cu mama lui sa fie un succes

Sfaturi pentru ca prima intalnire cu mama lui sa fie un succes
Citeste mai mult despre: sfaturi, intalnire,
Data publicarii: 02 Septembrie 2016
Data actualizare: 02 Septembrie 2016
Temuta prima intalnire cu parintii lui poate fi o experienta problematica.

Mama lui probabil se va uita la tine ca la o intrusa si va face orice ca sa demonstreze ca nu este de nivelul pretiosului ei fiu. De aceea vrem sa iti prezentam cele 10 reguli de aur pe care trebuie sa le respecti cand o intalnesti pentru prima oara pe actuala sau viitoarea soacra! 

1. Foloseste cei 3 C cat mai devreme cu putinta: Complimenteaza-i tinuta pe care o poarta; Complimenteaza-i mancarea; Complimenteaza-i fiul. E chiar atat de simplu. A nu se confunda cu lingusirea: gaseste lucruri pe care chiar pe apreciezi: daca serveste sandvisuri cu salam ar fi culmea sa spui ca e cel mai bun salam pe care l-ai mancat vreodata! Similar, ca sa nu pici in ridicol, nu lauda felul in care fiul ei sforaie sau joaca Wii...

2. Uita de ceea ce te intereseaza pe tine – conversatia e numai despre ea. Gimnastica ritmica? O ador! Grecia? Nu am fost niciodata, dar intotdeauna mi-am dorit sa merg acolo. Patiseria? Este fascinanta! Este o greseala ca intorci subiectul cu: o formula ca “Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator!” In primul rand, pentru ca e mai bine sa afli tu lucruri despre ea, decat ea despre tine, iar in al doilea rand, o vor flata interesul si modestia ta.

3. Nu conteaza cat de boema pare soacra, nu injura, nu iti dezgoli buricul, si orice ar fi nu aduce vorba despre droguri si alcool. Nu va conta ca “s-a intamplat doar o data in Amsterdam” sau “aveam 16 ani si oricum nu imi mai amintesc, mi s-a spus doar”. Astea sunt argumente cu care te consolezi tu, dar pentru ea povestirile de genul asta vor suna ca un motto pentru “cea mai rea nora din lume”.

Citeste continuarea pe www.perfecte.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies