Sfaturile chefilor pentru masa de Sarbatori. Care sunt tendintele in materie de meniuri de Craciun

Sfaturile chefilor pentru masa de Sarbatori. Care sunt tendintele in materie de meniuri de Craciun
Data publicarii: 24 Decembrie 2015
Data actualizare: 24 Decembrie 2015
Masa de Craciun nu inseamna doar ce punem in farfurie, asa ca designerii vin cu sfaturi pentru a alege cu grija tacamurile potrivite, vesela si ornamentele.

Sfatul specialistilor este ca, in fiecare an, sa indraznim sa incercam combinatii noi, care sa aduca... personalitate mesei de Craciun. Indiferent de decorul pe care il alegem pentru masa de Craciun, exista cateva reguli pe care daca le vom respecta nu vom da gres. Este important sa accentuam centrul mesei, sa alegem cu grija vesela si sa folosim lumanari aprinse pentru a crea o atmosfera calda.

Nici meniul nu trebuie ales insa la intamplare - si acesta trebuie sa se "asorteze" cu decorul. Daca pentru cei care merg pe varianta traditionala, reteta este bine cunoscuta, pentru cei care vor sa fie in trend, bucatarii vin cu sfaturi.

Roxana Farcas, bucatar: "Recomand un foie gras pregatit la cuptor cu sos calvados cu un cozonac la cuptor cu unt".

Dincolo de toate insa, cea mai importanta este prezenta celor dragi.



Esti hot, hot, hot ca mancarea indiana sau super tasty, ca cea mediteraneeana? Fa testul si afla! 

Ce bucatarie internationala se potriveste cel mai bine personalitatii tale?




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies