Shakira a fost aspru criticată de fani după ce a fost acuzată că vinde produse neo-naziste pentru a-și promova turneul

Shakira a fost aspru criticată de fani după ce a fost acuzată că vinde produse neo-naziste pentru a-și promova turneul
Citeste mai mult despre: Shakira, criticata, simboluri neo-naziste,
Data publicarii: 22 Iunie 2018
Data actualizare: 22 Iunie 2018
Shakira a fost aspru criticată pe rețele de socializare, după ce fanii au subliniat că unul dintre colierele sale pe care le vindea pentru turneu, afișează un simbol nazist. 

USA Today și Newsweek au raportat că pandantivul de 9,95 de dolari, care era disponibil pe site-ul cântăreței columbiene, prezintă un soare care este identic cu simbolul Soarelui Negru, cunoscut și ca Schwarze Sonne în limba germană. Pandantivul este ștampilat cu cuvintele "Shakira El Dorado World Tour".  

USA Today raportează că simbolul Soarelui Negru este un model ocult vechi și încă este folosit în unele cercuri neo-naziste. Utilizatorii Twitter, inclusiv cei de pe acest site, au comentat design-ul necorespunzător al produselor. 

Ca urmare, fanii dezbat în continuare acest subiect, iar părerile sunt împărțite, unii spunând că a fost doar o greșeală oribilă, iar alții susținând că a fost un gest intenționat. 

Un utilizator Twitter a scris:"Dacă ceea ce vinzi este atât de popular printre neo-naziști..poate ar trebui să renunți să-l mai vinzi."

Nu este prima dată când Shakira a ajuns să fie criticată. Recent, a apărut un nou raport potrivit căruia autoritățile fiscale spaniole au cerut să investigheze finanțele sale pe o perioadă de patru ani, după cererile de impozite neplătite din toate veniturile globale, potrivit La Vanguardia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies