Shakira, acuzată de fraudă financiară. Suma astronomică pe care o datorează Fiscului iberic

Shakira, acuzată de fraudă financiară. Suma astronomică pe care o datorează Fiscului iberic
Citeste mai mult despre: Shakira,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Decembrie 2018
Data actualizare: 15 Decembrie 2018
Vedeta datorează Fiscului o sumă astronomică.

Informația a fost făcută publică ieri de Procuratura orașului Madrid. Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Procuraturii, Shakira datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro.

Până în acest moment nu au fost făcute publice și alte detalii.

Soția lui Gerard Pique nu e, însă, singura celebritate din Peninsulă care a fost acuzată în ultimii ani de fraudă financiară. Și fotbaliști precum Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au fost protagoniștii unor scandaluri financiare și de imagine uriașe, tot pe fondul unor acuzații de tentativă de eludare a Fiscului.

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că a folosit o structură economică formată în 2010 pentru a-şi ascunde veniturile realizate din vânzarea drepturilor de imagine. Procesul lui CR7 are la bază un raport întocmit de Autoritatea Fiscală din Spania, care a ajuns pe masa procurorilor.

La rândul lui, fotbalistul argentinian Lionel Messi şi tatăl său au primit condamnări de câte 21 de luni de închisoare, cu suspendare, tot pentru fraudă financiară. Frauda lui Leo a fost, însă, considerabil mai mică (n.r. 4,1 milioane de euro faţă de 14,7 milioane în cazul lui Ronaldo).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies