Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o cu o altă femeie. Cuplul s-a despărțit după 12 ani de relație

Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o cu o altă femeie. Cuplul s-a despărțit după 12 ani de relație
Citeste mai mult despre: Shakira, despartire, Pique,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 02 Iunie 2022
Data actualizare: 02 Iunie 2022
După 12 ani de relație și numeroase zvonuri legate de infidelitatea lui Pique, Shakira l-a părăsit pe bărbatul cu care are doi copii, scrie El Periodico.

Deși formează un cuplu încă de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, cu ocazia căruia s-au cunoscut, Shakira și Pique nu erau căsătoriți.

Publicația spaniolă El Periodico scrie că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie. Drept urmare, cei doi s-au despărțit și trăiesc acum separat. Fotbalistul s-a mutat de acasă într-un apartament, unde stă singur de câteva săptămâni.

Marca scrie că Pique este un mare petrecăreț, pierzând nopțile prin cluburile din Barcelona, alături de gașca colegului său Riqui Puig.

Aceeași publicație scoate în evidență și faptul că versurile Shakirei de pe noul album ar face referire la infidelitățile partanerului ei. “Ca să te completez pe tine, eu m-am sfărâmat în bucățele. Lumea m-a avertizat, dar nu am băgat de seama” / “Am realizat că ești fals, asta e picătura care a umplut paharul / Nu-mi spune mie că îți pare rău/ Poate pare că ești sincer, dar eu te cunosc și știu că mă minți”, cântă Shakira.

Deocamdată toate aceste informații sunt la nivelul de zvon: Shakira și Pique nu au confirmat despărțirea și nu este pentru prima oară când ziarele spaniole scriu că cei doi s-au despărțit.

Sursa foto: GETTY IMAGES
 

Share în bucate cu Alex Petricean - Un fel de Pizza
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!