Shakira: “Mi-ar placea sa castige Mondialul o echipa din America Latina”! Waka waka - VIDEO

Shakira: “Mi-ar placea sa castige Mondialul o echipa din America Latina”! Waka waka - VIDEO
Data publicarii: 06 Iunie 2010
Data actualizare: 06 Iunie 2010
Cantaretei columbiene Shakira, interpreta cantecului oficial al Cupei, “Waka Waka”, i-ar fi placut ca selectionata de fotbal din tara ei sa castige Mondialul, dar cum aceasta nu s-a calificat isi doreste ca o tara latinoamericana sau Spania sa iasa invingatoare.

Mi-ar placea sa castige o echipa hispanica, o echipa latinoamericana. Daca ar fi mexicanii, argentinienii, Brazilia sau Spania, ei, bine, latinoamericani sau hispanici, cred ca o meritam”, a spus Shakira la o intalnire cu mediile de comunicare din Madrid unde a lansat un tricou pe care sunt inscriptionate cuvintele “waka waka”.

Tricoul a fost creat in scopuri umanitare de Fundatia Picioare desculte a cantaretei columbiene, impreuna cu Mango si UNICEF, iar banii din vanzari sunt destinati copiilor defavorizati.

“Waka waka”, care semnifica in diferite dialecte africane sa mergi si sa stralucesti, “este un mesaj de unitate, de toleranta si de integrare”, ca si fotbalul, a explicat Shakira.

In vieoclipul in care apar fotbalisti emblematici de la campionate mondiale, Shakira a contat pe colaborarea cu Lionel Messi, Gerard Pique, Dani Alves, Rafa Marquez si Carlos Idriss Kameni.

Iti place videoclipul pentru “Waka waka”, cantecul oficial al Campionatului mondial de fotbal?

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies