Shakira și Gerard Pique își serbează zilele de naștere pe 2 februarie. Vor sărbători separat anul acesta

Shakira și Gerard Pique își serbează zilele de naștere pe 2 februarie. Vor sărbători separat anul acesta
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Februarie 2023
Data actualizare: 01 Februarie 2023
Pentru prima oară în 12 ani, Shakira și Pique își vor sărbători ziua de naștere separat. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie, însă la 10 ani distanță.

După 12 ani de relație, Shakira și Pique au decis să se despartă, după ce fotbalistul s-a cuplat cu o femeie mult mai tânără. Cele două vedete nu mai împart acum decât doi copii și ziua de naștere, pe care o sărbătoresc în fiecare an pe 2 februarie.

Shakira împlinește 46 ani pe 2 februarie 2023

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a născut în orașul Barranquilla din Columbia, dintr-o mamă cu origini spaniole și un tată cu origini libaneze. La 46 de ani, cântăreața Shakira este singură, după ce s-a despărțit de iubitul ei din ultimii 12 ani, Gerard Pique. 

Shakira l-a umilit pe Pique în cel mai recent cântec al ei, în care îl anunță că ea singură „face cât două tinere de 22 de ani”, aluzie la vârsta femeii cu care fotbalistul a înșelat-o

Gerard Pique, născut pe 2 februarie 

Gerard Pique Bernabeu este născut în aceeași zi cu fosta mare iubire, Shakira, însă între ei este o diferență de 10 ani. Crescut într-o familie catalană, Pique și-a început cariera fotbalistică la echipa locală de tineret, FC Barcelona. După o scurtă perioadă petrecută la Manchester United și Zaragoza, el s-a întors la Barcelona în 2008. S-a retras în 2022.  

În vârstă de 36 de ani, Pique are doi copii cu Shakira, cântăreața columbiană pe care a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. De ziua fostului iubit, Shakira ar pregăti lansarea unei noi melodii umilitoare, în colaborare cu artista Karol G.

Pentru a-i răspunde cu aceeași monedă Shakirei, se zvonește că Pique plănuiește să se căsătorească cu tânăra Clara Chia Marti chiar de ziua ei, pe 2 februarie. Nu știm în ce an, fiindcă în 2023 e puțin probabil. 

Dacă în anii trecuți ziua de 2 februarie era petrecută alături de cântăreață și cei doi băieți ai lor, acum fostul fotbalist va fi alături de noua cucerire, Clara Chia Marti

Shakira și Pique s-au reunit pentru aniversarea fiului

La 22 ianuarie, Shakira și Pique au lăsat diferendele la o parte și s-au reunit pentru cea de-a zecea aniversare a fiului lor cel mare, Milan. Conform jurnaliștilor spanioli, Pique a intrat din nou în casa în care a locuit cu Shakira, pentru a participa la ziua de naștere a băiatului.

Până acum, la fiecare petrecere aniversară, casa lor era plină de oaspeți – prieteni comuni și fotbaliști de la FC Barcelona.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!