Shia LaBeouf, în chiloți și la bustul gol pe stradă. Actorul și-a etalat cele 13 tatuaje

Shia LaBeouf, în chiloți și la bustul gol pe stradă. Actorul și-a etalat cele 13 tatuaje
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Mai 2019
Data actualizare: 10 Mai 2019
Actorul din seria „Transformers” e un excentric după ce și-a părăsit soția. Shia LaBeouf are o iubită cel puțin la fel de extravagantă.

Shia LaBeouf (32 de ani) și-a arătat tatuajele, dar și multe părți ale corpului, în plină zi, în Los Angeles. Actorul a ieșit pe stradă la fel cum umblă prin casă și nu s-a sfiit să se fotografieze cu fanii care l-au oprit pe stradă.

FOTO: Profimediaimages.ro

Luna trecută, actorul și-a arătat cel de-al 13-lea tatuaj în plină stradă, în timpul unei plimbări prin Beverly Hills. 

„CREEPER” este mesajul scris cu litere de-o șchioapă pe abdomenul său, însă cele mai de preț desene de pe corpul său sunt cele două tatuaje cu Missy Elliott, celebra cântăreață hip-hop.

Citește și: Shia LaBeouf și-a lăsat soția tinerică pentru o cântăreață nonconformistă. Cum arată noua sa cucerire

FOTO: Profimediaimages.ro


Și-a părăsit soția pentru o artistă jamaicană

Shia LaBeouf a divorțat de actrița Mia Goth în decembrie 2018, după șase ani de relație. Actorul a început imediat o aventură cu Tahliah Debrett Barnett (alias FKA Twigs), o cântăreață din Marea Britanie, originară din Jamaica. 

FOTO: Getty Images

Shia LaBeouf și Tahliah Debrett Barnett (30 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale noului film al actorului, Honey Boy. Fotografii britanici i-au surprins pentru prima dată pe cei doi, ieșind din locuința ei din East London pentru a face cumpărături. Conform Daily Mail, cei doi au confirmat că formează un cuplu. 

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies