Shine line Hair este noul trend! Cum trebuie sa iti vopsesti parul ca sa fii in pas cu ultimele tendinte

Shine line Hair este noul trend! Cum trebuie sa iti vopsesti parul ca sa fii in pas cu ultimele tendinte
Citeste mai mult despre: Shine line Hair, Instagram, par, tendinte, trend,
Data publicarii: 22 Mai 2017
Data actualizare: 22 Mai 2017
Parul se numara printre elementele de care femeile au cea mai mare grija. Atunci cand vine vorba despre podoaba capilara, acestea nu se uita la bani si fac orice pentru a ramane in tendinte!

Ceea ce am observat in ultimul timp este ca doamnele si domnisoarele au renuntat la nuantele clasice de blond, negru, roscat, saten si au adoptat rand pe rand cele mai noi trenduri.

De cativa ani, femeile sunt adeptele un par colorat, in cat mai multe nuante. Fie ca vorbim despre parul holografic, fosforescent sau curcubeu, toate acestea au fost detronate de shine line.

Ce este Shine line Hiar? Este noul mod in care iti poti vopsi podoaba capilara in nuante extrem de puternice. Aceasta moda a aparut in naul 2014, dar a fost uitata pentru cativa ani. Acum a revenit in atentia doamnelor si domnisoarelor, iar vestea cea buna este ca se poate realiza foarte usor. 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici vopseaua orizontal sau vertical si astfel vei obtine linia lucioasa, ideea de baza a parului shine line!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies