A anuntat ca va muri. Marturisirea emotionanta a unui prezentator i-a lasat pe telespectatori fara cuvinte

A anuntat ca va muri. Marturisirea emotionanta a unui prezentator i-a lasat pe telespectatori fara cuvinte
Citeste mai mult despre: prezentator, boala, cancer, emotionant,
Data: 15 Septembrie 2014
Gestul unui prezentator de stiri al unui post de televiziune din SUA a impresionat o lume intreaga prin curajhul si optimismul cu care a recunoscut, in direct, ca mai are doar cateva luni de trait.

La 51 de ani, Dave Benton a aflat ca are o tumora pe creier si ca, in cazul lui, nici chimioterapia, nici operatia nu ar avea succes. Dupa ce medicii l-au anuntat ca mai are de trait cel mult sase luni, prezentatorul a decis sa le marturiseasca acest lucru si telespectatorilor care il urmaresc seara de seara.

Cu ajutorul colegei sale de pupitru, Dave a explicat ca se simte impacat cu diagnosticul sau si ca isi doreste sa isi prelungeasca viata cat de mult posibil pentru a o petrece alaturi de sotia si cei doi copii ai sai.

"Cancerul s-a intors. Doctorii mi-au spus ca mai am de trait intre 4 si 6 luni. O sa incerc un nou tratament ca sa incetinesc cresterea tumorii, asta este scopul meu, sa mai castig cateva zile. Ma las pe mainile lui Dumnezeu si o sa-l las pe el sa aiba grija de acum incolo", a povestit Dave, in timp ce colega sa si-a stapanit cu greu lacrimile si i-a laudat curajul cu vocea tremuranda.

Imediat dupa anuntul facut de Dave, pe adresa redactiei au inceput sa curga mesaje de sustinere din partea telespectatorilor care l-au sfatuit pe barbat sa nu renunte la lupta si sa incerce mai multe tratamente.

FULLSCREEN
Si-a anuntat moartea in direct, la TV. Marturisirea emotionanta a unui prezentator i-a lasat pe telespectatori fara cuvinte
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO