Si-a facut un tatuaj de 80$, unul de 400$ si unul de 875$. Cum arata desenele si care dintre ele si-a meritat investitia

Si-a facut un tatuaj de 80$, unul de 400$ si unul de 875$. Cum arata desenele si care dintre ele si-a meritat investitia
Data publicarii: 21 Noiembrie 2017
Data actualizare: 21 Noiembrie 2017
Se spune ca in momentul in care decizi sa iti faci un tatuaj, acesta nu va fi niciodata ultimul. E suficient un singur desen permanent pentru a da startul unui maraton care provoaca dependenta.

Un material video publicat pe canalul de YouTube BuzzFeedBlue ne arata care este diferenta dintre un tatuaj de 80 de Dolari si unul de 875. 

Steven, initiatorul unei provocari de zile mari, este cel care a dorit sa vada daca un tatuaj merita o investitie mare pentru a arata bine sau este important doar sa gasesti artistul tatuator potrivit si desenul care te reprezinta, pentru ca lucrurile sa mearga ca la carte.

Ben, cel de-al doilea protagonist, este barbatul care a acceptat provocarea si s-a lasat pe mana a trei artisti pentru a isi face trei tatuaje diferite. 

Primul desen permanent a costat doar 80 $ si a presupus tatuarea a doua stele care marcheaza locul in care se afla Neverland. Desenul a venit in completarea unui alt tatuaj detinut de Ben, un pasionat al aventurilor cu Peter Pan. 

In cel de-al doilea salon de tatuaje, Ben s-a simtit inspirat de Willy Wonka, motiv pentru care, in schimbul sumei de 400 $, si-a extins desenul de pe brat. 

Cel mai costisitor dintre tatuaje, cel in valoare de 875 $, a fost realizat in urma unei discutii detaliate cu artistul tatuator Scott Glazier. Acesta a dorit sa afle mai multe despre ceea ce inseamna desenul pentru Ben si asta pentru a putea sa il personalizeze cat mai bine. 

In urma acestei consultari, ultimul tatuaj al lui Ben a prins contur si s-a dovedit a fi o adevarata "opera de arta". 


La finalul acestui experiment, Steven a decis ca artistul care a realizat tatuajul de 80 $ a fost cel mai meticulos si atent, in timp ce Ben s-a declarat incantat de modul in care arata cel de-al treilea desen, in valoare de 875 $.   

Tu ce parere ai? Cel de-al treilea tatuaj a meritat investitia? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies