Și-a fixat data nunții cu iubitul pe care l-a cunoscut online, iar apoi a aflat cine era bărbatul de fapt

Și-a fixat data nunții cu iubitul pe care l-a cunoscut online, iar apoi a aflat cine era bărbatul de fapt
Citeste mai mult despre: catfish, dating online, iubit online,
Data publicarii: 10 August 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2022
O femeie din Liverpool a crezut că și-a întâlnit marea iubire pe internet, ba chiar avea planuri de căsătorie, până a aflat cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit. 

Emma, ca multe alte femei, a crezut că își poate întâlni alesul pe platformele sociale. Și, deși chiar și-a găsit pe cineva, fericirea nu a ținut prea mult. 

Femeia a început să aibă suspiciuni în momentul în care iubitul ei a refuzat să se vadă prin apel video atunci când e lumină. Acesta să își arate chipul în totalitate și mereu făcea întuneric în camera de unde o suna. Chiar și în poze încerca cumva să își acopere cât mai mult din față. 

Emma a apelat atunci la ajutorul unor specialiști dintr-o emisiune tv, care se ocupă cu dezvăluirea identităților internauților, iar ce a aflat apoi a lăsat-o fără cuvinte. Bărbatul era, de fapt, fostul ei iubit. 

Emma și-a dat seama că Harry era de fapt George, un bărbat mai în vârstă cu care se întâlnise cu un an în urmă. "Tu glumești? Tu ai fost în tot acest timp? Mi-am pierdut timpul cu tine șase luni?", a întrebat femeia furioasă. 

George a explicat de ce nu și-a dezvăluit identitatea mai devreme. „Tot ce am spus a fost din sufletul meu. Înțeleg că nu ar fi trebuit să o fac, dar era singurul mod în care aș fi putut să comunic cu ea, este dragostea vieții mele”, a spus acesta.  În ciuda tuturor celor întâmplate, George și Emma sunt acum prieteni, scrie mirror.co.uk.

Sursă foto: MTV

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies