Si-a riscat viata pentru a avea o silueta unica. Femeia care spune ca are posteriorul mai mare ca al lui Kim Kardashian

Si-a riscat viata pentru a avea o silueta unica. Femeia care spune ca are posteriorul mai mare ca al lui Kim Kardashian
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, cum arata, silueta unica,
Data: 19 August 2017
Courtney Barnes se poate lauda cu un posterior mai mare cu aproximativ 43 de centimetri decat al lui Kim Kardashin. Femeia a renuntat la o cariera in domeniul bancar pentru a castiga bani din felul in care arata, asta dupa ce a apelat chiar si la ajutorul unor practicieni neautorizati.

Originara din Miami, Courtney a decis sa isi faca trei interventii chirurgicale ilegale, iar acum posteriorul sau are o dimensiune impresionanta: 152,4 centimetri. 

Din dorinta de a avea un posterior care sa atraga atentia, femeia a recurs la tehnici ilegale, puse in practica in diferite locatii din Statele Unite ale Americii. Courtney a acceptat ajutorul unor persoane fara nicio calificare medicala, care i-au injectat in fund silicon si alte substante necunoscute.  

Astfel de practici ar putea fi fatale pacientilor, daca ajung din greseala in sange. Chiar si asa, Courtney a acceptat interventiile, dorindu-si sa aiba un posterior mare. In ciuda riscurilor la care s-a supus, Courtney a devenit celebra si a adunat pe contul sau de Instagram peste jumatate de milion de prieteni virtuali. 

"E ilegal ce am facut, insa multa lume face asta", recunoaste Courtney, insa nu are niciun regret. Succesul si popularitea ii sunt suficiente.


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO