Si-a sustinut teza in lenjerie intima. Studenta s-a dezbracat in fata clasei dupa ce a fost criticata de un profesor

Si-a sustinut teza in lenjerie intima. Studenta s-a dezbracat in fata clasei dupa ce a fost criticata de un profesor
Data publicarii: 16 Mai 2018
Data actualizare: 16 Mai 2018
O tanara a decis sa renunte la haine in timp ce isi sustinea lucrarea in fata clasei, in semn de protest fata de comentariile unui profesor. Cadrul didactic i-a reprosat ca tinuta pe care o poarta este inadecvata si "distrage atentia barbatilor" de la teza sa. 

Desi prezentarea lucrarii sale era transmisa live pe Facebook, Letitia Chai a decis sa renunte la haine in semn de protest fata de "convingerile opresive si discriminare". 

Stundeta la Universitatea Cornell din Ithanca, New York, Letitia a luat aceasta decizie dupa ce profesorul sau i-a atras atentia in legatura cu alegerea hainelor in timpul unui test. Acesta i-a spus ca "pantalonii pe care ii poarta sunt prea scurti". 

Vezi VIDEO aici!

Letitia a descris intregul incident pe pagina sa de Facebook, unde a scris: "A continuat sa imi spuna in fata intregii clase ca distrag atentia barbatilor de la continutul lucrarii catre corpul meu".

Chai spune ca si unii dintre colegii sai au fost surprinsi de acest comentariu. Un singur student a fost de aceeasi parere cu profesorul si a sustinut ca are "o obligatie morala sase imbrace mai conservator" din respect pentru auditoriul ei.

Dupa ce a parasit sala de clasa, cadrul didactic a iesit sa vorbeasca cu Letitia si a intrebat-o ce ar spune mama ei despre modul in care s-a imbracat. 

Raspunsul studentei este unul genial: "Ce ar crede mama? Mama este profesoara si preda cursuri de feminism, genuri si sexualitate". 

Tanara si-a invitat prietenii virtuali sa o sustina in ziua prezentarii tezei, iar intregul moment a fost transmis pe Facebook. Tanara le-a cerut sa se dezbrace pana la lenjerie. Chiar si unii dintre studentii aflati in sala i-au urmat exemplul in semn de sustinere. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies