Și-a uitat masca, dar și… hainele. Cea mai sexy rapperiță din America, apariție controversată la restaurant

Și-a uitat masca, dar și hellip; hainele. Cea mai sexy rapperiță din America, apariție controversată la restaurant
Citeste mai mult despre: Saweetie, sutien,
Autor: Doina Goanta
Data: 24 Iulie 2020
Saweetie, pe numele ei real Diamonté Harper, este o rapperiță americană pe val, care face furori atât cu piesele ei, cât și cu ținutele incendiare.

La cea mai recentă apariție în public, tânăra în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile cu outfitul ei, mai ales că nu era unul de scenă, ci… luat cina la restaurant. Astfel, Saweetie a mers la masă într-o pereche de jeanși rupți și… un sutien cu pietricele strălucitoare, care cu greu îi acoperea bustul.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Vedeta și-a uitat masca și a stat tot timpul cu mâna la gură. În plina pandemie de coronavirus, Saweetie s-a mai și fotografiat cu fanii.

Saweetie s-a născut pe 2 iulie 1993, mama ei fiind de origine chinezo-filipineză, iar tatăl afro-american. A crescut în California, Statele Unite, și a devenit cunoscută după ce a început să posteze piese rapp interpretate de ea pe pagina de Instagram. Primul album, High Maintenance, l-a lansat pe 16 martie 2018.

Cea mai cunoscută piesă a ei este “Icy GRL”, cu peste 100 de milioane de vizualizări pe youtube.

Nu este o mirare că Diamonté Harper a dat lovitura în muzica rapp – în familia ei sunt mai mulți membri care au o carieră de succes domeniu. De exemplu, Saweetie este înrudită și cu McHammer. În plus, este și verișoara actriței Gabrielle Union.

FULLSCREEN
Și-a uitat masca, dar și… hainele. Cea mai sexy rapperita din America, apariție controversată la restaurant
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO