Operatiile estetice le-au facut imposibil de recunoscut. Ce se intampla cu aceste femei atunci cand actele de identitate le sunt verificate

Operatiile estetice le-au facut imposibil de recunoscut. Ce se intampla cu aceste femei atunci cand actele de identitate le sunt verificate
Data publicarii: 05 Ianuarie 2015
Data actualizare: 05 Ianuarie 2015
Corea de Sud este una dintre tarile in care operatii estetice reprezinta una dintre cele mai profitabile afaceri. Specialistii in chirurgie estetica sunt atat de talentati incat au devenit celebri si in afara granitelor tarii, chinezoicele apeland cu incredere la ajutorul lor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca asiaticele sunt mari amatoare de retusuri si operatii estetice. Se pare ca la acest capitol, doctorii din Corea de Sud sunt cei mai iscusiti, iar chinezoaicele cele mai devotate cliente.

Rezultatele operatiilor estetice sunt uimitoare, iar transformarea femeilor care apeleaza la ajutorul coreenilor este radicala. In schimbul unor sume de bani considerabile, de la culoarea pielii, la forma ochilor, a pometilor, barbiei, nasului sau buzelor, totul se poate schimba sub bisturiul specialistilor.

Cu toate acestea, exista si un mic impediment. Schimbarile produse cu ajutorul medicilor le transforma pe femei atat de mult, incat la intoarcerea in China, intampina dificultati la punctele de control din aeroporturi. Pur si simplu, acestea arata total diferit fata de poza din pasaport, fapt ce le determina pe autoritati sa isi ridice anumite semne de intrebare cu privire la identitatea lor.

Conform International Society of Aesthetic Plastic Surgeons, una din 77 de persoane din Corea de Sud apeleaza la ajutorul medicului estetician din dorinta de a isi imbunatati aspectul fizic.

 


Vezi mai multe imagini aici!

  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies