Si barbatii se sinucid din dragoste! Top modelul francez Tom Nicon s-a aruncat de la etajul patru! FOTO

Si barbatii se sinucid din dragoste! Top modelul francez Tom Nicon s-a aruncat de la etajul patru! FOTO
Citeste mai mult despre: Tom Nicon, Burberry, Emma Watson,
Data publicarii: 20 Iunie 2010
Data actualizare: 20 Iunie 2010
Aflat la Milano pentru Saptamana modei masculine, care a inceput sambata, 19 iunie, top modelul francez Tom Nicon, 22 ani, s-a aruncat de la fereastra apartamentului in care locuia, situat la etajul patru.

Dupa cum informeaza cotidianul Corriere de la Sera, corpul inert al lui Tom Nicon (n. 22 martie 1988, Toulouse, Franta) a fost gasit vineri de portarul hotelului. Acesta, care-l vazuse cu putin timp in urma pe Tom urcand scarile, a anuntat serviciul de ambulanta, insa cand au sosit medicii nu mai era nimic de facut decat sa se constate decesul tanarul top model francez.

Pagina de web a agentiei de modele pentru care lucra Tom, Dmangement Group, a notat: “Tom Nicon, un prieten pentru noi toti, un om bun atat de special, de stralucitor, un atat de bun model”.

Dupa cum marturisesc prietenii modelului francez, prima ipoteza pe care se bazeaza si cercetarile politiei este ca Tom Nicon s-a sinucis din cauza unei deceptii in dragoste.

Tom Nicon, care a lucrat pentru brand-uri importante, ca Louis Vuitton, Versace, Kezon sau Hugo Boss, era noua imagine Burberry, pentru care a pozat impreuna cu Emma Watson, Hermiona din Saga Harry Potter.

 
ȘTIRI SIMILARE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!