Și noi suntem #SINGURIACASĂ de sărbători! Și ce dacă? Pro TV vine cu cea mai mare provocare pe TikToK

Și noi suntem #SINGURIACASĂ de sărbători! Și ce dacă? Pro TV vine cu cea mai mare provocare pe TikToK
Citeste mai mult despre: TikTok, provocare TikTok, singuriacasa,
Data: 21 Decembrie 2020
Nu mai mergi la munte cu prietenii? Nu mai planifici cea mai tare petrecere de Revelion? Nu mai ieși în mijlocul orașului la miezul nopții Anului Nou, să stai la mare înghesuială și la multe artificii? 

Ce chestie! Nici noi! Pandemia ne ține în casă, dar nu înseamnă că ne ține departe de distracție! 

Kevin McCallister poate să se distreze Singur Acasă în vreo două producții care scriu istorie în continuare, deci putem și noi #SINGURIACASĂ!

Citește și


@protvplus.ro

Mare sărbătoare, mare challenge! Arată-ne cum îți petreci sărbătorile... acasă! Folosește sunetul nostru și #SINGURIACASA ????❤️????

♬ SINGURI ACASĂ Challenge - PRO TV Plus
Despre ce e vorba?

Pro Tv te provoacă la distracție chiar dacă îți petreci sărbătorile acasă! Sau tocmai de aceea! Intră în cea mai mare provocare de sărbători! Intră pe profilul nostru de TikTok @protvplus.ro, filmeză-te și arată-ne cum îți petreci tu sărbătorile acasă! Neapărat să folosești sunetul nostru de sărbători, propus pentru provocare, apoi urcă filmarea pe TikTok, iar noi te răsplătim cu celebritate! Mai jos îți explicăm oricum, pas cu pas, ce e nevoie să faci! Noi vom populariza video-ul tău și toată lumea va știi că ne putem distra și #SINGURIACASA!

@protvplus.ro

Ce putem face de sărbători când suntem #SINGURIACASA - @emanuelcirsteatiktok ne dă câteva idei! Participă și tu la challenge de sărbători! ????❤️

♬ SINGURI ACASĂ Challenge - PRO TV Plus

Pentru cine e provocarea?

 
Pentru toată lumea! Ni se recomandă oficial ca, pentru a rămâne în siguranță, noi și cei dragi, e bine să rămânem acasă de sărbători. Așa că, o să fim #SIGURIACASĂ...împreună!
 
Dacă îți petreci sărbătorile acasă, poți să spui DA la provocare! Poți să te filmezi cum dansezi, cum mănânci, cum gătești, cum cânți colinde, cum...ce vrei tu! Important e să fie distracție de acasă.

@protvplus.ro

Alpaca și... alpaca sunt #SINGURIACASĂ Voi cum vă petreceți sărbătorile? >> Fă un video cu sunetul nostru și folosește #SINGURIACASA ????????

♬ SINGURI ACASĂ Challenge - PRO TV Plus

Sigur că dacă locuiești cu mama, tatăl, sora, iubitul, iubita, soțul, soția, cățelul, pisica,acvariul cu pești sau colegul de apartament, continui să te califici și poți să îi incluzi și pe ei în filmare. Condiția e ca ei să locuiască în aceeași casă, în care, la fel ca toată România, sunteți #SINGURIACASĂ!
 
Nu e cazul să chemi însă vecinii, prietenii sau rudele la tine, mai așteaptă până la Crăcunul  sau Revelionul viitor! Poți însă, ba chiar e recomandat, să le arăți ce ai postat tu pe TikTok și să îi incurajezi să posteze și ei! Sau să te promoveze pe tine, cum vrei tu
 
Ce trebuie să faci pas cu pas?


1.Dacă ai cont de TIKTOK,  pasul 1 e deja rezolvat! Dacă nu, îl poți downloada ușor și gratuit din Google Play Store sau Apple Store

2. Intră pe profilul nostru @protvplus.ro și da-ne follow

3. Ia sunetul provocării de AICI; se găsește ăn dreapta, jos, la clipul provocării! 

3. Filmează-te și distrează-te! Poți să dansezi, poți să mănânci, poți să ne arăți ce gătești, poți și chiar îți recomandăm să fii cât de creativ vrei!

4. Neapărat, înainte să urci TIKTOK-ul tău, adaugă #SINGURIACASĂ! La plural, că toți suntem în asta! 

 
@protvplus.ro

@aquenemusic s-a alăturat challengului #SINGURIACASA Arată-ne cum îți petreci sărbătorile cu un video scurt, folosind sunetul nostru și #SINGURIACASA

♬ SINGURI ACASĂ Challenge - PRO TV Plus


Ce căștigi?
 

Păi, în primul rând câștigi distracție! 
 
Apoi sigur o să ai mai mulți followers pe TikTok! 
 
Iar noi vom alege cele mai haioase, creative și distractive video-uri și le vom face cunoscute în toată țara! 
 
Hai să ne distrăm #SINGURIACASĂ împreună! 

FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies