Și prințesele beau bere. Fotografiile cu doamnele din înalta societate au devenit virale

Și prințesele beau bere. Fotografiile cu doamnele din înalta societate au devenit virale
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Iunie 2018
Data actualizare: 29 Iunie 2018
Fotbalul sau alte evenimente sportive sunt adesea asociate cu voia bună și cu berea rece. Iar doamnele din înalta societate nu fac excepție când vine vorba de a gusta din bucuriile simple ale vieții.

Camilla, ducesă de Cornwall, nu și-a ascuns niciodată plăcerea de a consuma, din când în când, un pahar cu bere în compania soțului ei, prințul Charles. Cei doi vizitează frecvent fabrici sau mici producători, pe care îi încurajează să-și dezvolte afacerile pe teritoriul Marii Britanii. Adesea, cei doi dau curs invitațiilor unor patroni de pub-uri din orașele în care se află în vizită oficială, iar atmosfera e mereu foarte destinsă. În ciuda obiceiului ei de consuma bere, ducesa de Cornwall recunoaște că alta este băutura ei favorită: un cocktail inventat de englezi.

Cea mai nouă apariție de senzație este a prințesei Astrid a Belgiei, care a savurat un pahar cu bere în timpul partidei Anglia-Belgia (0-1) de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Prințesa a făcut o oprire la Kaliningrad, locul de desfășurare a partidei, în timpul turneului său diplomatic din America de Sud. În vârstă de 56 de ani, prințesa Astrid, Arhiducesă de Austria-Este, nu s-a sfiit nici să-și etaleje corpul la plajă, în august 2014, în timpul vacanței sale din Italia.

Catherine, ducesă de Cambridge, a sărbătorit Ziua Sfântului Patrick (Ziua Națională a Irlandei) din 2017 în stilul caracteristic irlandezilor: la un pint de bere stout. Ducesa a fost atunci oaspetele Batalionului 1 al Gărzii Irlandeze, unde a savurat o bere cu gazdele sale.

Cancelarul german Angela Merkel participă frecvent la sărbătoarea națională a berii Oktoberfest, care are loc în fiecare an de la sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii octombrie. Însă acesta nu e singurul prilej cu care Merkel gustă din băutura din hamei, ci participă și la evenimente de locale care au loc pe teritoriul Germaniei. Adesea a fost fotografiată savurând bere din halbe de un litru, așa cum obișnuiesc să bea berea germanii.

Helle Thorning-Schmidt a fost prim-ministrul Danemarcei în perioada octombrie 2011-iunie 2015. Până să ajungă la putere, Thorning-Schmidt a fost liderul opoziției social-democrate. După ce a pierdut alegerile din 2015, ea s-a retras din funcțiile sale de conducere. În mai 2010 a postat pe contul ei de Facebook o fotografie de la un eveniment electoral, în care a consumat un pahar cu bere împreună cu susținătorii ei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies