Sienna Miller, despre relația cu Jude Law: „M-am îndrăgostit de cineva faimos, dar sincronizarea a fost proastă”

Sienna Miller, despre relația cu Jude Law: M-am îndrăgostit de cineva faimos, dar sincronizarea a fost proastă
Sienna Miller și Jude Law au avut o relație în reprize. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Jude Law, Alfie, Sadie Frost, Sienna Miller,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Octombrie 2019
Data actualizare: 01 Octombrie 2019
Acrița britanică de origine americană Sienna Miller a vorbit într-un interviu despre cei mai importanți doi bărbați din viața ei, Tom Sturridge și Jude Law.

Sienna Miller (37 de ani) a fost aproape de altar de două ori, însă s-a speriat înainte să facă pasul cel mare. Prima dată, în 2004, când s-a îndrăgostit de partenerul de platou din filmul Alfie, Jude Law. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a acelui an și relația mergea în direcția corectă.

M-am îndrăgostit de cineva celebru și asta a devenit poveste – sincronizarea a fost proastă”, a dezvăluit actrița pentru ediția britanică a revistei ELLE.

Jude Law, care pe atunci avea 3 copii cu fosta soție, actrița Sadie Frost, a înșelat-o pe Sienna Miller cu bona micuților. Actorul, azi în vârstă de 46 de ani, și-a cerut scuze în public pentru purtarea lui, însă nu a putut reface ruptura dintre ei.

Sienna Miller și Jude Law în anul 2006. FOTO: Getty Images

Sienna și Jude s-au depărțit în noiembrie 2006 și a venit rândul actriței să o comită regretabil. În 2008 a intrat într-o relație amoroasă cu actorul Balthazar Getty, care la vremea respectivă era căsătorit.

Citește și: Fiica cea mare a lui Jude Law vrea să calce pe urmele tatălui. Cum arată Iris Law la 18 ani

După un scandal mediatic de proporții, în urma căruia actrița s-a judecat cu două tabloide britanice pentru fotografiile intime pe care le-au publicat, Sienna Miller s-a împăcat cu Jude Law.

Cei doi au petrecut Crăciunul în Barbados, împreună cu cei trei copii ai actorului. În februarie 2011, ei s-au despărțit din nou.

Vezi și VIDEO: Jude Law, fermecat de o româncă

Sienna Miller are o fetiță cu Tom Sturridge

După separarea de Jude Law, Sienna s-a îndrăgostit de actorul englez Tom Sturridge, care e cu 4 ani mai tânăr decât ea. În iulie 2012, Sienna a adus pe lume unicul lor copil, o fetiță botezată Marlowe Ottoline Laying Sturridge.

Actrița dezvăluie că are și acum o relație bună cu tatăl fiicei sale, deși nu s-a măritat cu el. „E acasă acum și va rămâne peste noapte. Nu e ca și când e o luptă pentru custodie. Facem ca lucrurile să funcționeze. Nu e convențional”, a spus actrița în timpul interviului.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies