Greu de crezut ca e una si aceeasi persoana! Un experiment foto arata diferentele intre partea dreapta si cea stanga a chipului uman

Greu de crezut ca e una si aceeasi persoana! Un experiment foto arata diferentele intre partea dreapta si cea stanga a chipului uman
Data: 12 Mai 2014
Alex John Beck, un fotograf din New York, a pus la cale un experiment care scoate in evidenta cat de asimetric este chipul uman.

Tanarul in varsta de 32 de ani a realizat mai multe fotografii, ale unor femei si barbati de varste diferite, apoi a reconstituit portretele numai din partea dreapta a fetei, oglindita si apoi alaturata astfel incat sa formeze un singur chip, iar pentru al doilea portret, a procedat la fel, doar ca a folosit partea stanga a chipului.

Rezultatul este cu adevarat fascinant:desi seamana intre ele, portretele astfel obtinute par a apartine unor oameni diferiti, nicidecum aceleiasi persoane. 

Am fost surprins de diferentele subtile, dar destul de evidente dintre cele doua parti ale chipului uman”, povesteste fotograful.

Cand au vazut cele doua imagini obtinute in urma experimentului, protagonistii au fost “surprinsi”, dar si “dezamagiti”, marturiseste Alex John Beck. Experimentul lui, intitulat “Both Sides Of”, a facut inconjurul lumii, fascinand mii de oameni. 

Sursa foto: Alex John Beck | Project

FULLSCREEN
simetria fetei fotografiile care arata diferente majore intre partea dreapta si cea stanga
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO