Simon Cowell, prima apariție după accidentul de bicicletă care i-a afectat coloana

Simon Cowell, prima apariție după accidentul de bicicletă care i-a afectat coloana
Simon Cowell a luat o pauză de la show-urile de televiziune. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 August 2020
Data actualizare: 25 August 2020
Creatorul francizei Got Talent a fost surprins pe bancheta din spate a mașinii sale, în timp ce se prezenta la doctorul său din Malibu, pentru un control medical.

Simon Cowell a fost înlocuit în juriul show-urilor America’s Got Talent și Britain’s Got Talent din cauza rănilor provocate de căzătura de pe bicicletă. Producătorului tv i s-a recomadat odihnă la domiciliu și să se prezinte la doctor după un calendar stabilit cu specialiștii.

Duminică, Simon a fost văzut pentru prima dată la față de la incidentul de la începutul lunii august. Așazat cuminte pe bancheta din spate a mașinii sale, Cowell era conus la medicul său din Malibu pentru un control de specialitate.

Mogulul tv a fost surprins de fotografii americani într-un moment în care a deschis geamul mașinii pentru a lua puțin aer. Simon Cowell (60 de ani) pare vădit îmbătrânit și afectat de problema de sănătate cu care se confruntă.

FOTO: Profimediaimages.ro

Conform doctorilor, Simon și-a rupt coloana în trei locuri și a fost la un pas de paralizie. Doar un miracol l-a scăpat de scaunul cu rotile, spun aceștia.

Producătorul a căzut de pe bicicleta sa electrică, în timp ce o testa în curtea casei sale din Malibu. Conform apropiaților, vehiculul era o nouă achiziție, iar Simon a vrut să-și arate abilitățile în fața copiilor săi. 

La scurt timp după ce a ajuns la spital, Cowell le-a transmis fanilor săi că e bine și i-a sfătuit să nu procedeze ca el.

Dacă vă cumpărați o bicicletă electrică, citiți manualul cu instrucțiuni înainte de a o folosi pentru prima oară. Mi-am rupt părți din coloană. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre calde”, a scris Cowell pe Instagram.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce așteptări are Emilian Oprea de la noul sezon din VLAD?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!