Simon Cowell, prima apariție după accidentul de bicicletă care i-a afectat coloana

Simon Cowell, prima apariție după accidentul de bicicletă care i-a afectat coloana
Simon Cowell a luat o pauză de la show-urile de televiziune. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 August 2020
Data actualizare: 25 August 2020
Creatorul francizei Got Talent a fost surprins pe bancheta din spate a mașinii sale, în timp ce se prezenta la doctorul său din Malibu, pentru un control medical.

Simon Cowell a fost înlocuit în juriul show-urilor America’s Got Talent și Britain’s Got Talent din cauza rănilor provocate de căzătura de pe bicicletă. Producătorului tv i s-a recomadat odihnă la domiciliu și să se prezinte la doctor după un calendar stabilit cu specialiștii.

Duminică, Simon a fost văzut pentru prima dată la față de la incidentul de la începutul lunii august. Așazat cuminte pe bancheta din spate a mașinii sale, Cowell era conus la medicul său din Malibu pentru un control de specialitate.

Mogulul tv a fost surprins de fotografii americani într-un moment în care a deschis geamul mașinii pentru a lua puțin aer. Simon Cowell (60 de ani) pare vădit îmbătrânit și afectat de problema de sănătate cu care se confruntă.

FOTO: Profimediaimages.ro

Conform doctorilor, Simon și-a rupt coloana în trei locuri și a fost la un pas de paralizie. Doar un miracol l-a scăpat de scaunul cu rotile, spun aceștia.

Producătorul a căzut de pe bicicleta sa electrică, în timp ce o testa în curtea casei sale din Malibu. Conform apropiaților, vehiculul era o nouă achiziție, iar Simon a vrut să-și arate abilitățile în fața copiilor săi. 

La scurt timp după ce a ajuns la spital, Cowell le-a transmis fanilor săi că e bine și i-a sfătuit să nu procedeze ca el.

Dacă vă cumpărați o bicicletă electrică, citiți manualul cu instrucțiuni înainte de a o folosi pentru prima oară. Mi-am rupt părți din coloană. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre calde”, a scris Cowell pe Instagram.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce așteptări are Emilian Oprea de la noul sezon din VLAD?
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies