Simon Yam, actorul care a jucat în filmul "Lara Croft", a fost înjunghiat pe scenă în timpul unui discurs

Simon Yam, actorul care a jucat în filmul Lara Croft , a fost înjunghiat pe scenă în timpul unui discurs
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 20 Iulie 2019
Data actualizare: 20 Iulie 2019
Simon Yam (64 ani), cunoscut pentru rolul avut în filmul Lara Croft, a fost înjunghiat pe scenă în timpul unui discurs susținut la un eveniment din China. 

Potrivit publicației BBC, actorul Simon Yam a fost înjunghiat de către un necunoscut în timp ce vorbea pe scenă în cadrul unui eveniment de promovare organizat în China. 

Simon se afla în Zhongshan, un oraș din China, atunci când s-a întâmplat nefericitul incident. Filmarea cu momentul în care a fost înjunghiat a fost distribuită pe Weibo, echivalentul chinezesc al Twitter-ului.  Imaginile arată cum un om îmbrăcat în negru se apropie de scenă și îl atacă pe actor. 

Managerul lui Simon Yam a declarat că acesta a fost la dus spital pentru îngrijiri medicale. Rănile provocate în urma incidentului nu i-au amenințat viața: "El a fost înjunghiat în stomac și lovit la braț, dar a fost conștient pe durata atacului". 

Acesta a mai adăugat:"Investigațiile preliminare au arătat că rănile sale nu au fost critice, dar doctorii încă analizează dacă să îl oprereze sau nu". 

Actorul și-a început cariera ca model, înainte de a juca în filme. Simon Yam şi-a făcut debutul la Hollywood în filmul "Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieţii / Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (2003), de Jan de Bont, cu Angelina Jolie.

Sursa foto: Getty 

Vezi și: Profil de Celebritate - Angelina Jolie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies