Simona Halep a împlinit 30 de ani! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Toni Iuruc

Simona Halep a împlinit 30 de ani! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Toni Iuruc
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
Simona Halep a împlinit 30 de ani pe 27 septembrie. Cel care a felicitat-o primul a fost, așa cum era de așteptat, Toni Iuruc, cel care i-a devenit soț în urmă cu două săptămâni. 

27 septembrie este o zi de sărbătoare penetru Simona Halep. Sportiva împlinește 30 de ani, iar Toni Iuruc i-a făcut o surpriză plăcută chiar la miezul nopții. Omul de afaceri i-a cumpărat Simonei un buchet impresionant de flori, iar ea nu a ratat ocazia de a se mândri cu darul primit din partea soțului său. O fotografie cu buchetul primit a fost distribuită de sportivă pe contul paginii personale de Instagram. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat nume importante din lumea sportului și nu numai. Ea ia în calcul posibilitatea de a deveni mamă curând și intenționează să se retragă din tenis în următorii 2-3 ani, potrivit propriilor declarații.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla", declara recent Simona. 

Vezi și: Mamuții sunt readuși la viață!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!