Simona Halep a împlinit 30 de ani! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Toni Iuruc

Simona Halep a împlinit 30 de ani! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Toni Iuruc
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
Simona Halep a împlinit 30 de ani pe 27 septembrie. Cel care a felicitat-o primul a fost, așa cum era de așteptat, Toni Iuruc, cel care i-a devenit soț în urmă cu două săptămâni. 

27 septembrie este o zi de sărbătoare penetru Simona Halep. Sportiva împlinește 30 de ani, iar Toni Iuruc i-a făcut o surpriză plăcută chiar la miezul nopții. Omul de afaceri i-a cumpărat Simonei un buchet impresionant de flori, iar ea nu a ratat ocazia de a se mândri cu darul primit din partea soțului său. O fotografie cu buchetul primit a fost distribuită de sportivă pe contul paginii personale de Instagram. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat nume importante din lumea sportului și nu numai. Ea ia în calcul posibilitatea de a deveni mamă curând și intenționează să se retragă din tenis în următorii 2-3 ani, potrivit propriilor declarații.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla", declara recent Simona. 

Vezi și: Mamuții sunt readuși la viață!
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies