Sinead O’Connor, apel disperat pe rețelele sociale: „Vă rog să sunați”

Sinead O rsquo;Connor, apel disperat pe rețelele sociale: Vă rog să sunați
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Ianuarie 2019
Data actualizare: 21 Ianuarie 2019
Cunoscuta cântăreață irlandeză Sinead O’Connor trece prin momente cumplite. Artista, care s-a convertit la Islamism, a cerut ajutor pe rețelele sociale.

Sinead O’Connor, care e cunoscută acum sub numele de Shuhada’ Sadaqat, a făcut un apel disperat pe Twitter, unde și-a anunțat fanii că își caută cu fiul. Shane, în vârstă de 14 ani, a fost dat dispărut după ce cântăreața nu l-a mai văzut în ultimele 48 de ore. 

Dragul meu băiat, în vârstă de 14 ani, lipsește de două zile. Dacă sunteți un părinte în casa căruia el a stat sau încă mai stă, vă rog să sunați la Dundrum Garda”, a scris artista pe Twitter. Dundrum Garda este o secție de poliție din suburbia Dundrum a capitalei Irlandei, Dublin.

Artista a făcut publică fotografia fiului ei, într-o postare pe Twitter. Ea speră ca cei care îl recunosc să anunțe imediat poliția.

Cântăreața știa că fiul ei se duce acasă la un prieten pe nume Orlando, în Wicklow. În încercarea de a da de urmele lui, Sinead O’Connor i-a contactat pe părinții lui Orlando cerându-le să sune la poliție dacă au informații despre Shane.

Shane este cel de-al treilea copil din cei patru ai artistei, pe care l-a făcut cu muzicianul Donal Lunny. Însă, O’Connor mai are trei copii, cu trei bărbați diferiți.

Jake, fiul cel mare, este rodul primului ei mariaj, cu producătorul muzical John Reynolds. Singura ei fiică, Roisin, a venit pe lume în 1995, iar tatăl ei este jurnalistul irlandez John Waters. Cel de-al patrulea copil, Yeshua Francis Neil Bonadio (12 ani), l-a avut ca tată pe antreprenorul Frank Bonadio. Trei dintre tații copiilor ei nu i-au fost soți.

Cel de-al patrulea ei mariaj poate candida oricând la titlul de cel mai scurt mariaj din lume. Artista, care s-a căsătorit cu terapeutul irlandez Barry Herridge în 9 decembrie 2011, a anunțat că se desparte de acesta la doar șapte zile după nuntă.

Din iulie 2015, Sinead O’Connor (52 de ani) este bunică. Primul ei fiu, Jake, și iubita lui au devenit părinții unui băiețel.

La sfârșitul anului trecut, artista a dezvăluit pe Twitter că a trecut la Islamism. „Anunț că sunt mândră că am devenit musulmană. Este o concluzie naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent. Întregul studiu al Sfintei Scripturi duce la islam”. Ea a explicat și motivul pentru care și-a schimbat numele: 

„Toate scripturile sunt, astfel, redundante. O să mi se dea un nume nou. Voi fi numită Shuhada’”, a anunțat artista.

Un preot român ne spune cum să ne iubim copiii în mod egal.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!