Sinead O’Connor s-a convertit la islam și și-a schimbat numele. Cum se va numi de acum

Sinead O rsquo;Connor s-a convertit la islam și și-a schimbat numele. Cum se va numi de acum
Citeste mai mult despre: Sinead O'Connor, islam,
Data: 26 Octombrie 2018
Sinead O’Connor a împărtășit fanilor că și-a schimbat religia și, mai mult, are un nume nou.

Cântăreața irlandeză a făcut surprinzătorul anunț pe contul său de Twitter. Aceasta a mărturisit că și-a luat un nume nou după ce a devenit musulmană.

Citește și: Sinead O'Connor, in prag de sinucidere. Filmuletul emotionant pe care l-a postat pe internet

Sinead a dezvăluit celor aproape 19.000 de urmăritori ai săi: ”Anunț că sunt mândră că am devenit musulmană. Este o concluzie naturală a călătoriei oricărui teolog inteligent. Întregul studiu al Sfintei Scripturi duce la islam”.

Aceasta a explicat și motivul pentru care și-a schimbat numele: ”Toate scripturile sunt, astfel, redundante. O să mi se dea un alt nume nou. Voi fi numită Shuhada’.”

Cântăreața de 51 de ani va fi cunoscută, de acum încolo, după numele său arab, Shuhada’ Davitt. 

Artista, celebră în toată lumea pentru piesa sa, ”Nothing Compares 2 U”, a postat, de asemenea o imaginea cu ea purtând jihab, iar alături a pus comentariul: „fericită”. Aceasta a mai scris: ”Prietena mea, Elaine, mi-a dăruit primul meu hijab și a avut fiori când mi l-am pus. Nu voi mai posta altă fotografie de acest gen pentru că este vorba despre ceva personal. Și sunt o babă urâtă. Dar sunt o foarte, foarte, foarte, foarte fericită babă urâtă”.

Convertirea lui Sinead la islam vine după ce, în trecut, a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, vorbind, în cadrul unui video de 12 minute, despre ”gândurile sinucigașe” și lupta cu o afecțiune mintală.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Sinead O’Connor s-a convertit la islam și și-a schimbat numele. Cum se va numi de acum
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO