Singurul invitat pe care niciun cuplu nu il vrea la nunta. Cum il eviti la a ta

Singurul invitat pe care niciun cuplu nu il vrea la nunta. Cum il eviti la a ta
Citeste mai mult despre: nunta, invitati,
Data publicarii: 04 Octombrie 2013
Data actualizare: 04 Octombrie 2013
Codul bunelor maniere este ghidul perfect in materie de organizare a nuntii, dar in aceeasi masura si destul de greu de respectat atunci cand ai un invitat care ar putea sa-ti creeze probleme.

Potrivit expertilor Huffington Post in materie de reguli de conduita, se pare ca exista o solutie salvatoare chiar si pentru momentul in care nu stii cum sa-i spui invitatului pe care nu-l vrei la eveniment ca nu este binevenit la nunta ta, scrie perfecte.ro.

Xochitl Gonzalez, experta in codul bunelor maniere, organizatoare de nunti si bloggerita HuffPost, ne ofera cateva sfaturi pentru rezolvarea eleganta a acestei probleme delicate. Celebra bloggerita ne marturiseste ca exista in fiecare mediu un astfel de invitat problema. Cand nu este vorba de un membru al familiei, atunci lucurile se rezolva mai usor. Daca mai are cateva abateri in trecut, iti va fi la indemana sa argumentezi decizia de a nu-l include pe lista invitatilor.

Cand persoana in cauza este un membru al familiei atunci va trebui sa te sfatuiesti cu o persoana apropiata, iar daca se ajunge la concluzia ca invitatul problema trebuie dat afara de la petrecere numai atunci cand situatia scapa de sub control, probabil vei avea nevoie de intariri si trebuie sa pui pe cineva care sa nu-l scape din ochi.

Tot ce trebuie sa-ti amintesti, daca nu ai cum sa eviti aceasta invitatie, este ca cea mai mare jignire pe care i-o poti aduce este esti in defensiva in orice moment.

Voi cum procedati in astfel de situatii? Credeti ca mai este cazul sa va pastrati diplomatia sau trebuie doar sa va aparati pe cat puteti evenimentul?
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies