Sistemul de invatamant din Romania e fruntas la esecuri si corigent la calitate. De la 18:00, nu pierde o noua editie "Romania, te iubesc!" 

Sistemul de invatamant din Romania e fruntas la esecuri si corigent la calitate. De la 18:00, nu pierde o noua editie  Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc, Sistemul de invatamant,
Data: 12 Decembrie 2013
“Dupa zeci de ani de reforme fara rost si fara continut, educatia romaneasca ramane un colos industrial care nu e interesat decat de propria sa supravietuire: consuma bani multi, produce pe stoc – adica fara cautare pe piata muncii – ceva lipsit de calitate”, declara corespondentul stirilor ProTV Anca Nastasi, cea care scoate la tabla sistemul deinvatamant in editia din 15 decembrie a emisiunii Romania, te iubesc!. 

Marturia Ancai e sustinuta de parintii speriati de faptul ca urmasii lor suporta zi de zi nedreptatea, frustrarea, umilinta, rusinea, pe scurt – nefericirea – la scoala. “Generatii intregi de copii care urasc scoala se transforma in someri cu diploma”, completeaza Anca, cea care prezinta duminica si un model demn de urmat: sistemul de invatamant finlandez. “Cantareata Narcisa Suciu si fiica ei ne povestesc socul prin care au trecut cand au emigrat in Finlanda, unde nici excursiile cu autocarul nu costa.

Vom descoperi cum au reusit finlandezii sa construiasca o societate fericita, in care parintilor nu le e frica sa-si lase copiii de clasa I sa mearga singuri la scoala. si vom compara cu educatia romaneasca: un sistem putred, aidoma vechii industrii comuniste”, declara corespondentul stirilor ProTV. 

O analiza ingrijoratoare a invatamantului romanesc, care omoara din fasa increderea de sine, creativitatea si initiativa, duminica, 15 decembrie, de la 18.00, intr-o noua editie a emisiunii Romania, te iubesc!.  

FULLSCREEN
Sistemul de invatamant din Romania e fruntas la esecuri si corigent la calitate. Duminica, de la 18:00, nu pierde o noua editie "Romania, te iubesc!" 
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO