Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat! Iti place noua interfata?

Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat! Iti place noua interfata?
Citeste mai mult despre: stirileprotv.ro,
Data: 28 Octombrie 2011
Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat, iar astfel utilizatorii au facut cunostinta cu noua sa interfata, care doreste sa transforme navigarea pe site intr-o experienta mai placuta si mai usoara in acelasi timp.

 

De asemenea, tinand cont de sugestiile pe care cititorii le-au transmis zilnic pe paginile de Facebook si de Twitter ale site-ului, meniul a fost redesenat, fiind evidentiate categoriile care s-au dovedit a fi cele mai cautate de catre utilizatori.

In categoria SPECIAL, cititorii vor gasi toate reportajele, anchetele si portretele Stirilor ProTv, cele mai importante evenimente ale zilei, precum si campaniile sociale demarate de Stirile ProTV care au atras atentia asupra marilor probleme care afecteaza societatea romaneasca si care chiar au schimbat legi.

In dreapta site-ului, in caseta asemanatoare unui smartphone, cititorii vor putea gasi unele dintre cele mai importante stiri, selectate si publicate astfel incat sa poata fi accesate cu usurinta, grupate in categoria STIRILE PROTV iti recomanda. In plus, locuitorii din zona de Vest a tarii au o sectiune special dedicata, in care pot vedea stirile locale din Timisoara si Cluj. 

Potrivit SATI, stirileprotv.ro este site-ul numarul 1 la categoria stiri generale, inregistrand, in saptamana 17 – 23 octombrie, o medie zilnica de peste 260.000 de unici si aproape 1.000.000 de afisari.

FULLSCREEN
Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat! Iti place noua interfata?
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO