Slujba de Inviere va fi transmisa live la PRO TV

Slujba de Inviere va fi transmisa live la PRO TV
Data publicarii: 29 Aprilie 2016
Data actualizare: 29 Aprilie 2016
Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, pastreaza traditia si va aduce lumina in casele telespectatorilor in seara de Inviere, de la Manastirea Curtea de Arges. Slujba va fi transmisa de la 23:45, in direct la PRO TV. 

„La miezul noptii, cand ies preotii cu Lumina, e o imagine minunata. Peste zece mii de faclii se aprind in toata curtea, iar murmurul miilor de oameni care canta Hristos a Inviat, te duce cu gandul la glasul ingerilor din ceruri, dar si la cat de frumos este sa fie oamenii impreuna in acelasi cuget si simtire. Sarbatoarea Invierii lui Hristos este inceputul mantuirii noastre. Noi, crestinii, trebuie sa intelegem rostul si sa traim bucuria acestei sarbatori! Trebuie sa avem grija de trei relatii: cu Dumnezeu, cu aproapele si cu noi insine. Asa ne gasim cu adevarat linistea si ne putem bucura cu adevarat. Hristos a inviat!”, a declarat Alex Dima. 

Sarbatoarea Pastelui este un prilej bun pentru a reflecta la suflet. Pentru al patrulea an consecutiv, Alex Dima aduce sarbatoarea si spiritualitatea in casele tuturor romanilor, in seara de Inviere, direct de la Manastirea Curtea de Arges.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies