Smiley a renunțat la plete în scop caritabil. Cum arată acum artistul

Smiley a renunțat la plete în scop caritabil. Cum arată acum artistul
Citeste mai mult despre: Smiley, s-a tuns,
Data publicarii: 19 Iunie 2022
Data actualizare: 19 Iunie 2022
Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. 

Dacă, de câțiva ani, acesta a adoptat un look mai sauvage, cu părul lung și barbă, recent, a renunțat la plete. Artistul s-a tuns și arată complet diferit. Mai mult, acesta a donat părul unei asociații care luptă pentru persoanele diagnosticate cu cancer, pentru care se fac peruci.

”18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum

și de folos. Îl donez pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul sau DONAȚI bani, Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună!”, a scris Smiley în online, înainte de a se tunde.

”Îți stă mult mai bine așa”, ”Arăți minunat”, ”Ești fenomenal”, ”Ca la 20 de ani”, ”Te-a întinerit cu zece ani tunsoarea asta”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor lui Smiley.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies