• PRO TV
  • Smiley, artistul anului 2017

Smiley, artistul anului 2017

Smiley, artistul anului 2017

Artistul a fost premiat de Radio Romania si cu premiul pentru “Albumul anului 2017”, Confesiune.

Smiley a fost declarat fruntas la premiile industriei muzicale din Romania organizate in fiecare an de Radio Romania, unde a primit trofeul “ Artistul anului 2017”. Artistul a primit premiu si pentru cel mai recent album lansat anul trecut, “Confesiune”, cel care va purta si numele concertului pe care Smiley il va organiza pentru al patrulea  an consecutiv, ‪pe 2 iunie‬‬‬ la Arenele Romane. 

" Sunt foarte fericit. Anul trecut a fost un an greu, cu lansare de piesa si clip in fiecare luna, toate adunate pe albumul "Confesiune", dar iata ca am reusit sa facem un album bun, cel mai bun! Ne vedem ‪pe 2 iunie‬‬‬ la Arenele Romane pentru o confesiune live", declara Smiley. 



HaHaHa Production, compania de productie a lui Smiley, isi adjudeca si un al treilea premiu, pentru cel mai bun compozitor, inmanat lui Serban Cazan, producator si compozitor la HaHaHa Production, creator de hit-uri si pentru multi alti artisti din industria muzicala romaneasca. 

Feli a fost cea care a ridicat cele trei premii fiind si ea nominalizata la categoria “Cel mai bun artist pop al  anului 2017” si “Cea mai buna voce feminina a anului 2017”. Artista a cantat pe scena de la Sala Radio piesa “Vals”, piesa de referinta de pe albumul “Confesiune” al lui Smiley, pentru care a si facut un feat cu Smiley care a adunat peste 18 milioane de view-uri pe Youtube. Feli a incheiat momentul muzical de pe scena cu una dintre cele mai de succes piese ale ei, “Acasa”. 

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni