Smiley, cu ochii atintiti asupra unei domnisoare topless. Cantaretul a fost surprins intr-o ipostaza rara, dar fanii au observat cu totul altceva

Smiley, cu ochii atintiti asupra unei domnisoare topless. Cantaretul a fost surprins intr-o ipostaza rara, dar fanii au observat cu totul altceva
Data publicarii: 10 Septembrie 2014
Data actualizare: 10 Septembrie 2014
Smiley este un barbat pe care multe doamne si domnisoare ar vrea sa il intalneasca, iar pe deasupra, artistul are si o voce impecabila care il recomanda pentru statutul de cel mai apreciat artist de la noi din tara.

Cantaretul si-a surprins, insa, fanii cu cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook. Acesta apare intr-o masina care a atras privirile domnilor, dar nu au putut sa treaca cu vederea faptul ca Smiley privea extrem de atent catre o domnisoara ce se afla in fata masinii si care era topless.

 

Chiar daca artistul a marturisit ca este vorba despre fata care a jucat in videoclipul piesei "Criminal", cei care au vazut imaginea au inceput sa comnteze pe seama faptul ca tanara este mult prea slaba, in timp ce alti prieteni virtuali ai artistului au marturisit ca fata este extrem de frumoasa.

Piesa a fost lansata anul trecut, in colaborare cu Kaan, iar de atunci si pana acum a strans peste 5.000.000 de vizualizari pe youtube.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!