Smiley dă start la karaoke: își invită cei mai talentați fani să cânte cu el în concert

Smiley dă start la karaoke: își invită cei mai talentați fani să cânte cu el în concert
Citeste mai mult despre: Smiley, concert, concurs, karaoke,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 04 Octombrie 2018
Data actualizare: 04 Octombrie 2018
Smiley dă startul unei noi provocări fanilor săi în primul Turneu Național care va avea loc în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie în 10 orașe din România. Fanii artistului sunt invitați să facă o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”, să se filmeze și să încarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune și tag la pagina oficială de Facebook a artistului, până pe 20 octombrie.

Primii 10 concurenți care vor strânge cele mai multe like-uri la postările cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scenă și vor cânta împreună cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului Național Confesiune. În plus, fanii selectați la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colecția Smiley disponibilă pe www.hastore.ro, precum geacă „Flori de plastic” sau „Ce mă fac cu tine de azi” sau bluza „Îndrăgostit”. Pentru a putea participa la provocarea lansată de Smiley, fanii trebuie să aibă minim 16 ani împliniți.

Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi găsite pe canalul de YouTube al artistului.

M-am gândit ca în fiecare oraș în care ajungem să avem un invitat special, alături de care să cântăm una dintre piesele pe albumul “Confesiune”. Avem deja variantele pieselor pentru karaoke, nu vă rămâne decât să vă arătați talentul! 10 oameni talentați vor urca cu mine pe scenă. Hai să facem un show tare împreună!”, explică  Smiley.  

Turneul Național Confesiune va începe pe 29 octombrie, la Galați și va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12  Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie 2018 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casă de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii turneului național Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime România, una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România - aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o săptămâna bună.

Biletele sunt disponibile AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!