Smiley, dezvăluiri din culisele sezonului #9suprem Românii au talent: „E cel mai spectaculos de până acum”

Smiley, dezvăluiri din culisele sezonului #9suprem Românii au talent: E cel mai spectaculos de până acum
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Februarie 2019
Data actualizare: 08 Februarie 2019
Românii au talent se întoarce la PRO TV în această seară, de la ora 20:30, iar Smiley a oferit fanilor câteva detalii despre show-ul care vă va ține cu sufletul la gură.

Credea că puține lucruri îl mai pot uimi, dar s-a înșelat. Smiley a dezvăluit la Vorbește lumea și LIVE pe pagina de Facebook PRO TV că este cel mai spectaculos sezon de până acum. Sezonul #9suprem Românii au talent debutează în această seară la ora 20:30. Iată ce spune Smiley despre ediția de azi!

„Toată lumea m-a întrebat cum e actualul sezon. Este super entertaining, e apogeul entertainmentului emisiunea asta. Sunt anumite faze la care nu am putut să mă uit. În momentul în care vezi pe viu că anumiți oameni își fac rău singuri, chiar sunt oameni care își riscă viața, oasele, mușchii. Și pe lângă asta o să vedeți niște copii extrem de talentați și de expresivi. Foarte maturi, cumva. Te uiți la copii și zici: de unde poate un copil de 5-6 ani să exprime atâta emoție?”, a dezvăluit Smiley în platou la Vorbește lumea.

Prezentatorul show-ului Românii au talent a spus că fanii nu vor fi dezamăgiți de talentele care vor ajunge pe micul ecran și a dezvăluit ce l-a uimit pe el în primul episod.

„Veți vedea Golden Buzz-ul lui Mihai Petre, probabil că producătorii emisiunii au zis să-și facă intrarea bine. O să vedeți ceva ce n-ați văzut, eu n-am văzut în viața mea așa ceva. Nu știu dacă am voie să vă spun, dar e un tip care face o treabă care n-am crezut că o voi vedea vreodată în viața asta. Este o abilitate care n-am crezut că există. Și vă rog să fiți foarte atenți, vă spun cu mâna pe inimă că tot ceea ce vedeți la emisiunea asta... nu e niciun truc. Nu e o scamatorie, e o abilitate, care cred că nu se mai întâlnește pe planetă”, a dezvăluit Smiley. 

Mihai Petre revine la Românii au talent

Smiley a dezvăluit cum au primit ceilalți jurați revenirea lui lui Mihai Petre și cum s-a făcut remarcat juratul până acum.

„Eu l-am poreclit the patrinator. E așa cum îl știți, foarte exigent. El vede greșelile pe care noi nu le vedem, reusește cumva să fie cinic în momentele când ar trebui să fie blând. Are și momente în care este entuziamant, iar în episodul de azi o să-l vedeți și foarte entuziasmat. Are foarte multe divergențe cu Florin Călinescu,  pentru că sunt foarte diferiți și văd momentele foarte diferit. Când nimeni nu vede vreo greșeală, se găsește el să găsească ceva, un nod în papură. Revenirea lui nu e o surpriză pentru nimeni”, a spus Smiley, sugerând să stați cu ochii pe televizor pentru că Mihai Petre va face un duet neașteptat cu un concurent care îl imită pe Michael Jackson.

Impresionat de un „magician”

Smiley a dezvăluit că a fost impresionat de numărul unui pretins magician, actor de meserie, care l-a surprins plăcut cu „trucurile” sale. Prezentatorul nu a dat prea multe detalii, ca să vă bucurați cu toții de acest număr, însă PROTV.RO l-a provocat pe Smiley să jongleze și el cu niște... portocale. Concluzia e că dacă vreți să vedeți talent în stare pură în jonglerii și trucuri de magie trebuie să urmăriți sezonul #9suprem Românii au talent. Smiley e cu cântatul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!