Smiley lanseaza "Rara", o nebunie muzicala cu lumini si umbre, filmata cu ajutorul unei tehnologii unice in Romania

Smiley lanseaza Rara , o nebunie muzicala cu lumini si umbre, filmata cu ajutorul unei tehnologii unice in Romania
Citeste mai mult despre: Smiley, lansare, piesa noua, rara, videoclip,
Data publicarii: 11 Iulie 2017
Data actualizare: 11 Iulie 2017
Smiley a luat-o Rara,  chiar in zi de 10 iulie, in anul 10 din cariera lui solo, lansand cea de-a cincea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale din cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

"Dupa ce am lansat <Sa-mi fie vara>, vara chiar m-a ascultat si a venit peste noi de-a dreptul! Despre asta este RARA. Parca si timpul se dilata sub valul de caldura. Totul devine lent, miscarile capata delay”, spune Smiley.  

Halucinanta piesa Rara aduce sub coordonarea regizorului Ionut Trandafir si cateva premiere tehnologice ca efecete si modalitati de filmare printre clipurile romanesti: “La acest proiect am avut mai multa emotie, deoarece am realizat impreuna cu intreaga echipa o idee cu un grad de dificulate mai mare, pusa in aplicare pentru prima data in Romania. Target-ul a fost sa directionam miscarea fara sa avem vreun suport terestru. Practic, am ancorat de o drona de mari dimensiuni o lumina led foarte puternica cu racire pe apa. Pentru ca imi place sa transmit cat mai mult din emotie in imagini, am folosit si un sistem de prindere  pentru corp "body rig" utilizat pentru a ilustra senzatia de presiune si tensiune a personajului.”, povesteste regizorul, Ionut Trandafir. 

"Ne-am propus sa cream propriul nostru soare pe cer pe timp de noapte si sa reflectam in imagini starea de rara pe care ne-o poate aduce vara.", povesteste Smiley despre videoclipul delirant.

Pentru Juno, featuring-ul cu Smiley inseamna visul implinit "al unui pusti de 12 ani care dansa breakdance pe muzica trupei Simplu. Piesa imi place enorm, pentru ca e o piesa de vara misterioasa care te misca, dar totusi e calma.", a povestit Juno care a scris strofa lui de rap cu gandul la el acasa, la Mamaia, cand, pe la ora 5, marea e rosiatica si atmosfera este tulburata de razele soarelui. 


 


Dupa piesa-manifest "Flori de plastic", lansata pe 10 martie, cu primul videoclip din cariera sub forma unui scurtmetraj de animatie, "De unde vii la ora asta?", lansat pe 10 aprilie, primul videoclip in care nu zambeste, care a inregistrat un milion de vizualizari in doar o zi si peste 33 milioane in trei luni de la lansare, "Domnu’ Smiley" pe 10 mai, o piesa funk in care Smiley isi canta si isi rade refrenul vietii,"Sa-mi fie vara", pe 10 iunie, prin care Smiley a imprastiat secretul sentimentului de vara in ladite cu gazon, vine randul miscarii Rara sa cuprinda toata tara in cadrul proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies