Smiley, Pavel Bartos si Paul Ipate sunt invitati duminica aceasta in Apropo TV!

Smiley, Pavel Bartos si Paul Ipate sunt invitati duminica aceasta in Apropo TV!
Data: 23 Iunie 2017
Duminica aceasta, de la ora 13:05, in Apropo TV, Smiley, Ioana Cosma, Adrian Vancica, Gicu Gojira, Grigore Cartianu si Catalin Botezatu discuta, in cadrul rubricii Romania care este, despre spinnere, kendame, corectitudine politica si ce inseamna a fi roman, tragand in spike cele mai amuzante boroboate ale sezonului.

Tara saraca, mese putine, zicea odata maestrul Gheorghe Dinica. Nici la mancarea traditionala certificata nu ne lasam incurcati de numere prea mari, din moment ce avem doar patru astfel de produse omologate la nivel european. Pana una alta, magiunul de Topoloveni, salamul de Sibiu, novacul afumat din Tara Barsei si telemeaua de Ibanesti ne arata ca exista excelenta si in cifrele mici, vesele, in forma de scaun, pe care trebuie doar sa le asezi la masa. Depre toate acestea vorbesc duminica Stela Popescu si Cosmin Dragomir.

Citește și

Saptamana aceasta, in Trendbox, Paul Ipate si Teo sunt Lost in space. Deunazi, site-ul TomTom a publicat un top cu cele mai aglomerate orase din lume. Deloc surprinzator, Bucurestiul este prezent in acest clasament pe un mai mult decat onorabil loc cinci. Pana GPS-ul sau aplicatiile de trafic nu o sa ne poata teleporta din punctul A in punctul B, la fel ca in Star Trek, ne bucuram de beneficiile pe care aceasta tehnologie ni le ofera astazi, repede, pana nu se termina bateria la telefon. 

In Joyride aflam de la Maximilian Munteanu si Radu Pilat unde ne vom califica in mod cert anul acesta in skateboarding in Dew Tour, iar in rubrica Pubfather vedem ce se intampla atunci cand un student creativ in varsta de 26 de ani se apuca sa faca de capul lui un spot pentru un cunoscut brand de articole sportive. Internetul il recompenseaza, iar clipul ajunge viral in doar cateva ore de la postare. Smiley, Pavel Bartos si Amalia Nastase comenteaza duminica aceasta pe marginea catorva spoturi publicitare de acest gen.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies