Smiley și-a donat părul persoanelor diagnosticate cu cancer. Cum arată artistul tuns scurt FOTO

Smiley și-a donat părul persoanelor diagnosticate cu cancer. Cum arată artistul tuns scurt FOTO
Data publicarii: 18 Iunie 2022
Data actualizare: 18 Iunie 2022
Smiley are un look nou! Iubitul Ginei Pistol a renunțat la bogata podoabă capilară. Decizia lui Smiley de a se tunde a fost luată, așa cum de altfel a anunțat artistul, în scop caritabil.

Cântărețul și-a donat podoaba capilară pacienților bolnavi de cancer, în cadrul programului Brave Cut inițiat de Fundația Renașterea. Fanii i-au trimis zeci de mesaje de susținere, precizând că abia așteaptă să vadă schimbarea. Urmăritorii starului îl vor cu părul scurt.

„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper ?), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici.

Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Hai și!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley s-a ținut de cuvânt, a mers la un salon din București unde s-a tuns scurt și a postat întregul proces, dar și rezultatul final cu noul look. Fanii s-au arătat încântați și au declarat că noua înfățișare îl întinerește pe artist.

„Donează și tu părul pentru pacienții diagnosșticați cu cancer! Codița trebuie să aibă minim 15 cm și să fie legată. Adu personal codița sau trimite-o prin curier la sediul Fundației Renșterea: Virgil Pleșoianu, nr. 87, sector 1, București”, și-a îndemnat Smiley fanii pe Instagram.

Foto Facebook&Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!