Snoop Dog și Patrick Stewart investesc o avere în producția de medicamente pe bază de canabis

Snoop Dog și Patrick Stewart investesc o avere în producția de medicamente pe bază de canabis
Citeste mai mult despre: Snoop Dog, canabis, OCT, Patrick Stewart,
Data publicarii: 04 Iulie 2018
Data actualizare: 04 Iulie 2018
Snoop Dog și Patrick Stewart au investit în compania britanică de medicamente pe bază de canabis, 10 milioane de dolari prin proiectele de start-up din Marea Britanie. 

Oxford Cannabinoid Technologies (OCT) au un viitor asigurat datorită rapper-ului care a făcut donația prin firma sa de capital. 

Această companie se focusează asupra industriei auxiliare de canabis, cum ar fi companiile de sănătate și de wellness, serviciile financiare și tehnologia de laborator. 

Într-un interviu acordat lui Esquire în 2016, Snoop Dog a vorbit despre schimbarea culturală în ceea ce privește consumul de marijuana, atât în scop medicinal, cât și în scop recreațional:"Lumea își dorește marijuana, iar acest lucru este un subiect extrem de controversat, mai ales în ceea ce privește legalizarea acestora. Acum devine o afacere mare. Este bine să arăți complexitatea din spatele dealer-ilor și acestei lumi ascunse înainte de a legaliza aceste produse."

Snoop a continuat:"Consider ca marijuana este un subiect pașnic, iar când spun acest lucru, ma refer la faptul ca este o formă de pace într-o conversație. De fiecare dată când fumezi cu anumite persoane, ei nu sunt ostili sau nervoși. În acest moment mă bucur că ei încearcă să o legalizeze deoarece din cauza alcoolului și tutunului vezi multe tragedii care se întâmplă. Având în vedere că acum am rețele de socializare și propria mea emisiunea, le arăt oamenilor că este un mod de a te distra."

OCT folosește tehnologia de ultimă oră și standardele moderne de dezvoltare a medicamentelor pentru a explora potențialul medicamentelor pe baza de canabis și pentru a aduce noi tratamente pe piața farmaceutică. 

Cu cât se deschide o noua piața a medicamentelor pe bază de canabis în jurul lumii, ei cred că este important să se dezvolte o înțelegere mai profundă a acțiunilor moleculare ale canabinoizilor. 

Un alt investitor în această afacere este actorul Patrick Stewart. În trecut el a vorbit despre consumul de marijuana medicinală în tratamentul pe care îl folosea pentru artrită severă pentru Metro, zicând:"Sunt mândru să devin un acționar pentru OCT. Mi se pare minunat că cei de la OCT au organizat o strângere de fonduri pentru cercetările legate de acest produs în domeniul farmaceutic."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies