Șoc la ”Who Wants To Be A Millionaire”. A refuzat o întrebare ”ușoară” de un milion de lire sterline

Șoc la  Who Wants To Be A Millionaire . A refuzat o întrebare  ușoară  de un milion de lire sterline
Citeste mai mult despre: Vrei sa fii milionar, Regina,
Data publicarii: 09 Iulie 2020
Data actualizare: 09 Iulie 2020
Recent, telespectatorii emisiunii britanice ”Who Wants To Be A Millionaire” au ”urlat la TV”, după ce un concurent a refuzat să răspundă la întrebarea de un milion de lire sterline, aparent ”ușoară”.

Davyth Fear, from Caernarfon, Țara Galilor, a reușit să ajungă în ultima rundă a emisiunii, al cărei prezentator este Jeremy Clarkson.

Profesor de geografie, acum la pensie, Davyth câștigase deja 500.000 de lire sterline, dar pentru întrebarea care i-ar fi adus un milion de lire sterline nu a avut răspunsul corect, deși mulți dintre telespectatori au apreciat-o drept ”ușoară”.

Întrebarea de un milion de lire sterline era următoarea: ”Care dintre aceste persoane s-a născut în același an cu Regina Elizabeta a II-a?”.

Variantele erau: Audrey Hepburn, Judy Garland, Julie Andrews sau Marilyn Monroe.

Inițial, Davyth a crezut că este vorba despre Audrey Hepburn, apoi a decis să apeleze la varianta ajutătoare și a sunat un prieten.

După ce prietenul i-a spus că răspunsul corect este Judy Garland, Davyth s-a răzgândit și a decis să nu mai răspundă la întrebare, plecând acasă cu 500.000 de lire sterline. 

”Din păcate, o să pleca acasă cu banii. Răspuns final”, i-a spus concurentul lui Jeremy. 

Răspunsul corect era Marylin Monroe, care s-a născut în același an cu Regina, 1926, în timp ce Judy Garland s-a născut în 1922, Audrey Hepburn - în 1929, iar Julie Andrews - în 1935. 

O mulțime de fani ai emisiunii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a spune că știau deja răspunsul la întrebare, înainte ca cele patru opțiuni să fie prezentate pe ecran.

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almașan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies