Socant! McGregor a batut un asociat al mafiei irlandeze intr-un bar! Ce se intampla acum cu celebrul luptator

Socant! McGregor a batut un asociat al mafiei irlandeze intr-un bar! Ce se intampla acum cu celebrul luptator
Data: 30 Noiembrie 2017
Conor McGregor are probleme mari dupa o bataie in bar.

Irlandezul a avut un conflict in weekend intr-un bar din Dublin si a batut pe cine nu trebuie. Campionul de MMA a lovit un barbat care este asociat al mafiei irlandeze. Acesta este prieten si partener de afaceri cu un lider al cartelului Kinahan, desi anumite publicatii din Irlanda scriu ca este de fapt vorba chiar de tatal unul membru mafiot.

"Persoana respectiva este unul dintre liderii gruparii si este recunoscut pentru faptul ca permite nimanui sa ii faca probleme sau sa ii strice imaginea, cu atat mai putin cand cineva ii loveste tatal, indiferent de cine e vorba", spune o sursa sub protectia anonimatului pentru The Sun.

McGregor trebuie sa plateasca acum o taxa de protectie pentru a fi iertat de capul mafiot. Presa din Irlanda scrie ca e vorba de aproape 1 milion de euro, iar Conor alaturi de tatal sau deja au intrat in contact cu cei din clanul Kinahan pentru a plati banii fara a avea parte de probleme.

Irlandezul are de unde sa plateasca acesta suma avand in vedere ca a castigat peste 100 de milioane de dolari din meciul de acum cateva luni cu Floyd Mayweather.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO