Șoferița de tir care vrea să câștige Miss BumBum. Cu ce posterior tonifiat se mândrește brazilianca

Șoferița de tir care vrea să câștige Miss BumBum. Cu ce posterior tonifiat se mândrește brazilianca
Citeste mai mult despre: Miss Bumbum,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 10 Iunie 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Juli Figueiró este una dintre favoritele la câștigarea titlului de Miss BumBum, în 2022. Controversata competiție, care are loc în Sao Paolo, Brazilia,  o premiază pe concurenta cu cel mai frumos… posterior :)

Anul acesta, printre favorite se află și o șoferiță de tir. Pe lângă jobul său, Juli Figueiró își rotunjește veniturile cu postările sale incendiare de pe Only Fans sau TikTok.  Brazilianca are 33 de ani și un posterior de… 114 cm!

Juli este căsătorită de 12 ani și are și un fiu adolescent.  “Cred că am tot ce trebuie ce trebuie ca să câștig acest concurs – sunt îndrăzneață, senzuală și nu mi-e teama de noi provocări. Știu cum să îmi folosesc toate atuurile”, spune brazilianca.

Premiul nu este unul mare, însă învingătoarea se bucură de o mare popularitate și cu siguranță va avea parte de alte câștiguri după concurs. 

Câștigătoarea Miss Bumbum va primi 22.000 de dolari.

@juli_figueiro ♬ son original - Ngdu92

Controversata competiție, care a avut prima ediție în 2011, a fost criticată în 2018, când a primit 1,5 milioane de dolari ajutor de la stat, într-un moment de criză economică în Brazilia.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!