Sofia Vergara, cel mai bine plătită actriță TV, pentru al șaselea an. Averea ei este impresionantă

Sofia Vergara, cel mai bine plătită actriță TV, pentru al șaselea an. Averea ei este impresionantă
Data publicarii: 26 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
Pentru al șaselea an la rând, Sofia Vergara a ajuns pe lista Forbes a celor mai bine plătite actrițe de televiziune.

Astfel, actrița din serialul "Modern Family" a câștigat, în perioada 1 iunie 2017 și 1 iunie 2018, suma de 42,5 milioane de dolari.

Citește și: Sofia Vergara, la braț cu fiul ei, de 26 de ani, pe covorul roșu

Cu excepția anului 2015, când Sofia și Kaley Cuoco au împărțit primul loc, actrița originară din Columbia a deținut supremația în topul celor mai bine plătite femei de pe micul ecran, pentru ultimii șase ani.

Anul acesta, Kaley Cuoco, Penny din sitcomul „Teoria Big Bang”, s-a situat pe locul al doilea, cu un salariu de 24,5 milioane de dolari. În topul 5 al celor mai bine plătite actrițe se mai află Ellen Pompeo, cu 23,5 milioane de dolari, Mariska Hargitay - cu 13 milioane dolari, și Julie Bowen - cu 12,5 milioane de dolari.

Pe lista Forbes al celor mai bine plătiți actori, pe primele locuri se află colegii lui Cuoco din ”Teoria Big Bang”, printre care și Jim Parsons, cu încasări de 26.5 milioane de dolari.

Luna trecută, Sofia Vergara a vorbit despre impresionantul său succes financiar la Hollywood, mărturisind că nu a fost o călătorie foarte ușoară. ”Am 46 de ani și muncesc de aproape 30 de ani. Să pot face ceea ce îmi place în industria entertainmentului și, pe deasupra, să pot să câștigi bani? Este o experiență minunată. Dar nu a fost ușor.”

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies