Sofia Vergara, la braț cu fiul ei, de 26 de ani, pe covorul roșu

Sofia Vergara, la braț cu fiul ei, de 26 de ani, pe covorul roșu
Citeste mai mult despre: Sofia Vergara, fiul ei, Manolo Vergara,
Data: 04 Octombrie 2018
Sofia Vergara (46 de ani) a fost însoțită, recent, de chipeșul ei fiu, Manolo (26 de ani) la un eveniment de covorul roșu la Hollywood.

De curând, aceasta a apărut la premiera sezonului 2 al serialului ”Guilty Party: History of Lying in Hollywood”, alături de fiul ei, Manolo, care are 26 de ani.

Citește și: 6 lucruri pe care nu le stiai despre Sofia Vergara, actrita supranumita "viagra naturala pentru barbati"

Manolo Gonzalez Vergara s-a născut în țara natală a actriței, Columbia, în timpul scurtei căsnicii, de doi ani de zile, dintre Sofia și iubitul ei din timpul liceului, Joe. 

Manolo, la fel ca și mama sa, este pasionat de actorie și a bifat deja câteva titluri în filmografie. Întrebat cum este să aibă o mamă sexy, acesta a răspuns pentru Entertainment Tonight: ”Toate mamele sunt frumoase”, apoi a adăugat: ”În Miami, mergeam la o școală catolică, iar preoții de acolo obișnuiau să-mi ceară autografe de la mama”. 

La ora actuală, Sofia este căsătorită cu actorul Joe Manganiello (41 de ani), cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Sofia Vergara este, de mai mulți ani, cel mai bine plătită actriță de televiziune. Rolul său din ”Modern Family” i-a adus o avere considerabilă, această clasându-se în topul actrițelor cu cele mai mari câștiguri din TV de mai bine de șase ani. 

Doar anul trecut, aceasta a încasat suma de 41,5 milioane de dolari, cu 15,5 milioane de dolari mai mult decât cel mai bine plătită actriță de film, Emma Stone.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Sofia Vergara, la braț cu fiul ei, de 26 de ani, pe covorul roșu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO