Sofia Vergara, vacanță în Italia. Cum arată în costum de baie actrița de 46 de ani

Sofia Vergara, vacanță în Italia. Cum arată în costum de baie actrița de 46 de ani
Citeste mai mult despre: Sofia Vergara, costum de baie,
Data: 09 Iulie 2019
Sofia Vergara, cea mai bine plătită actriță de televiziune, se află la ora actuală într-o vacanță în Italia, alături de soțul ei, Joe Manganiello. 

Sofia Vergara, actrița din serialul ”Modern Family”, și soțul ei, Joe Manganiello, aniversează cinci ani de la căsătorie cu o vacanță prin Europa. Cu această ocazie, Vergara a postat câteva imagini spectaculoase pe contul ei de Instagram, special pentru cei peste 16 milioane de urmăritori ai săi.

Citește și: Sofia Vergara, la braț cu fiul ei, de 26 de ani, pe covorul roșu

Conform imaginilor, surprinse într-un decor de vis, Sofia Vergara și soțul ei, actorul Joe Manganiello, se bucură de soare, apa mării, mâncăruri delicioase și băuturi apetisante. 

Una dintre cele mai recente postări o înfățișează pe vedeta de 46 de ani într-un costum de baie alb, pe un iaht, iar comentariul care însoțește fotografia este plin de entuziasm: ”Spre următoarea noastră destinație!!!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Atât Sofia Vergara cât și Joe Manganiello, actorul care s-a făcut remarcat grație rolului din serialul ”True Blood”, vor apărea în filmul ”Bottom of the 9th”, care va apărea pe marile ecrane pe 19 iulie. 

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston


FULLSCREEN
Sofia Vergara, vacanță în Italia. Cum arată în costum de baie actrița de 46 de ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO