Sora lui Kate Moss, dependentă de droguri la 24 de ani. Tânăra a fost concediată de agenția de modelling

Sora lui Kate Moss, dependentă de droguri la 24 de ani. Tânăra a fost concediată de agenția de modelling
Citeste mai mult despre: Lottie Moss, droguri,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 10 Martie 2022
Lottie Moss a luat-o pe urmele surorii sale mai mari, supermodelul Kate Moss, despre care se știe că a fost (și încă este!) o mare petrecăreață. Însă, spre deosebire de Kate, care reușea să aibă o super carieră pe lângă viața de noapte agitată, Lottie tocmai a fost concediată de agenția sa de modelling.

Modelul în vârstă de 24 de ani a fost concediat de agenția Storm, din cauza dependenței de droguri, stilului de viață dezordonat și operațiilor estetice pe care și le-a făcut. 

În plus, de luni de zile circulă zvonul că Lottie și-ar putea compromite cariera de model din cauza pozelor nud pe care le postează pe site-ul Only Fans. Aparent, acest conținut pentru adulți i-ar aduce un venit anual de peste 70.000 de lire sterline. “Ăsta e motivul pentru care fac mai multe poze nud decât modelling. Îmi place. Păcat că industria nu acceptă acest lucru”, a spus Lottie Moss.

Agenția sa nu a fost de acord cu prezența ei pe Only Fans, pe lângă celelalte aspect menționate mai sus, așa că a încheiat colaborarea cu ea. Internarea ei într-o clinică de reabilitare și dependența de droguri au contribuit în mare măsură la concediere.

“Lottie e captivă în această lume a petrecerilor și a drogurilor și chiar a mărturisit pe social media că e dependentă de cocaine. Practic nu le-a dat de acces celor de la Storm. Stilul ei de viață, conținutul sexual de pe Instagram și contul de pe Only Fans fac imposibil ca Lottie să fie inclusă în campanii de fashion de top, ale unor branduri ca Chanel sau Calvin Klein, cu care a mai lucrat înainte”, a spus un apropiat al agenției.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!