Sora lui Louis Tomlinson, de la One Direction, a murit la 18 ani

Sora lui Louis Tomlinson, de la One Direction, a murit la 18 ani
Citeste mai mult despre: Louis Tomlinson, One Direction, sora lui,
Data: 15 Martie 2019
Felicite, sora lui Louis Tomlinson, a murit la 18 ani în condiții considerate suspecte.

Miercuri după-amiază, medicii ajunși de urgență la apartamentul ei din vestul Londrei au încercat să o resusciteze după ce aceasta ar fi suferit un infarct, însă toate eforturile au fost în zadar. 

Citiți și: "Nu se vor întoarce niciodată!" Anunțul care a creat isterie în rândul fanilor One Direction

Moartea adolescentei este  considerată inexplicabilă. Conform publicației The Sun, Louis, fostul membru al trupei One Direction, este ”devastat și distrus” de îngrozitoarea veste despre cea pe care a descris-o cândva: ”iubitoare, drăguță, veselă și frumoasă”.

Felicite - care este cunoscută și ca Fizzy - era o aspirantă în lumea designului vestimentar, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram. Louis (27 de ani) era la Londra când a fost informat că sora sa și-a pierdut viața.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Cântărețul ar fi trebuit ca astăzi să participe la o emisiune în cadrul căreia ar fi cântat noua sa piesă, Two Of Us, scrisă pentru mama sa, Johannah Deakin, care a murit în 2016, la vârsta de 43 de ani. Cântecul include versurile: ”N-o să știi niciodată cât de dor îmi este de tine. În ziua când ai plecat, mi-aș fi dorit să fiu eu în locul tău”.

Sora lui Louis, Felicite, și-a spus, recent, părerea despre piesa Two of Us: ”Am plâns de n-am mai putut pe bancheta din spate a Uber-ului, dar îmi place la nebunie piesa, mi-a dat speranțe”.

Foto; Getty, Instagram
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO